Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2015

Homefront: The Revolution gamescom trailer

Cinizmusban gazdag előzetest kapott a hányattatott sorsú játék.

2015.08.05. 17:37 | szerző: GeryG | kategória: gamescom 2015

Az első rész közepes sikere után kevesen hitték, hogy valaha is elkészülhet a folytatás, ám a Crytek látott fantáziát benne, megvásárolta a jogokat és nekilátott a Homefront: The Revolution fejlesztésének. Erről már 2011-ben is érkeztek hírek, de az első valamirevaló bemutatót csak 2014-ben kaptuk meg. Csakhogy nem sokkal később a Crytek beadta a kulcsot és a játék jogai a pedig a Deep Silverhez vándoroltak (a fejlesztő Crytek UK stúdióval egyetemben, amely ma már a Dambuster Studios nevet viseli büszkén).
Érdekes módon a kiadó az E3-ra nem készült új információkkal vagy bemutatóval, ezt inkább a gamescomra tartogatták. Az alábbi video egész hangulatos lett, jókora cinizmussal mutatja be az alaphelyzetet. Egy kisfiú olvas fel egy köszöntőt egy katonai vezetőkkel teletűzdelt közönség előtt, miközben be-bevillannak az elnyomó hatalom gátlástalanságának és könyörtelenségének képsorai. Hiába, valamivel fel kell tüzelni az elnyomott amerikai népet, különben sosem állnak a sarkukra és nem zavarják ki hőn szeretett országukból a gaz észak koreai seregeket.
Sajnos a trailer mellé eddig nem nagyon érkeztek új részletek, de van még idejük a fejlesztőknek, hiszen a Homefront: The Revolution csak 2016-ban fog megjelenni. A kampány mellett kapunk majd többjátékos módot is, amelynek bétája Xbox One-on valamikor idén télen fog elrajtolni. ■

Homefront: The Revolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Homefront: The Revolution

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló