Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Befutott a várva várt Deadpool trailer

Képregényben mestermű. Játékban jó. Filmben…

2015.08.05. 20:29 | szerző: GeryG | kategória: Mozi

Deadpoolt lehet nagyon szeretni és nagyon nem szeretni, de köztes átmenet nem nagyon létezik. Hősünk ugyanis a zseniális humor és az idegőrlő idiotizmus határán táncikál. Háttértörténetéről rengeteg legenda terjeng, még azt sem lehet 100%-ig biztosan tudni, hogy az eredeti neve valóban Wade Wilson volt. Amiben viszont minden rajongó egyetért, hogy Deadpool az egyik legviccesebb antihős, akit valaha papírra vetettek. És éppen egyedi stílusa miatt olyan nehéz őt jól ábrázolni játékban vagy épp mozifilmben. A High Moon Studios 2013-ban megpróbálkozott egy játékkal, ami pont úgy sikerült, ahogy várni lehetett: a rajongók zömében szerették, mindenki más nagyon hamar elfeledkezett róla.
Mozivásznon legutóbb 2009-ben, az X-Men Origins: Wolverine-ben tűnt fel (nem túl emlékezetes módon…), ahol Ryan Reynolds bújt a bőrébe, hogy jövőre már első saját mozijában tündököljön. Ennek első előzetese már meg is érkezett, ebből pedig máris minden rajongó eldöntheti, hogy megkockáztatja-e majd a filmet vagy inkább messze elkerüli. Mert ami egy képregényben jól működik, az nem biztos, hogy egy filmben is fog. Az alábbi video alapján egyelőre inkább tűnik felszínes poénkodásnak a film, mintsem hiteles Deadpool adaptációnak, de persze ne legyen igazam… A Deadpool mozi jövő februárban kerül a vásznakra Tim Miller rendezésében. ■

hozzászólások (1)

HUNnoth
HUNnoth 2015.08.05. 22:25
Ha a szarkazmusa vagy a pop kultúrára tett megjegyzések és a hangok a fejében benne lesznek akkor már valamelyest szépen halad majd a film,természetesen az alpári bunkó gyökér viccek azok is kellenek majd amik nem viccesek csak azt hiszi. :D Viszont remélem hamar átugorják majd az origin részt és rögtön szinte bele mennek az akcióba. :)
ajánlott olvasnivaló