Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

For Honor

A For Honor eredetéről

A játék évek óta készült titokban, de az eredeti ötlet már 12 éves.

2015.08.25. 11:09 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az E3 egyik nagy Ubisoftos durranása a For Honor volt, amelyben egy fiktív középkori háborúban találjuk magunkat. A három harcoló fél, a vikingek, a keresztesek és a szamurájok, akik mind másért és mind máshogyan küzdenek. A szamurájokról mindenkinek a hihetetlen ügyesség és a becsület ugrik be, a vikingek a hódítást és a nyers erőt képviselik, míg a lovagok a kultúra védelmét testesítik meg. A játékot már három éve fejlesztették titokban a Ubisoft montreali stúdiójában, mire idén elérkezettnek látták az időt a bemutatására – igaz, a producer Jason Vandenberghe már 12 éve tervezgette, csak épp eddig mindenhol falba ütközött. A játék legújabb videójában arról mesélnek nekünk a fejlesztők, hogy miként telt ez a három év, hogyan jött össze a csapat, mi tartja őket együtt és milyen célokat szeretnének elérni a játékkal. A vége felé pedig egy kis ízelítőt kapunk a harcrendszerből is.
A For Honor az egyik legambiciózusabb projekt jelenleg a Ubisoft berkein belül, amely egyelőre nem rendelkezik megjelenési dátummal. Remélhetőleg nem kell rá hosszú éveket várnunk, mert az eddig látottak nagyon jól festenek. Nem lenne jó, ha végül a túl hosszúra nyúló fejlesztés miatt válna a most még impresszív játék idejét múlttá… ■

For Honor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
For Honor

hozzászólások (1)

Artemius '89
Artemius '89 2015.08.27. 01:56
Ez mind nagyon szép, meg nem akarom előre kárhozatba taszítani a játékot, csak előre félek, mivel PC-n nyilván a Uplay szükséges majd a multihoz, márpedig aki használta már azt a rettenetet, tudja, hogy mire számíthat. Esetenként még a bejelentkezés, vagy a felhőhöz csatlakozás is nehezére esik, nem hogy egy multi meccs kezelése. A FarCry 3 multija sok-sok szomorú élménnyel gazdagított minket, nagyon jó lenne, ha a fejlesztők ennek a megjelenéséig kicsit megfércelnék a programot.
ajánlott olvasnivaló