Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

22 perc LawBreakers

Egy kis összeállítás CliffyB új játékából.

2015.09.05. 08:58 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A múlt héten mutatta be új játékát Cliff Bleszinksi stúdiója, a Boss Key Productions. A LawBreakers egy leginkább az Unreal Tournamentre emlékeztető multiplayer FPS lesz eltérő képességű karakterekkel és különböző gravitációs anomáliákkal. A leleplezés másnapján megérkezett a játék első gameplay-bemutatója is, ám akkor alig másfél percig élvezhettük csak az akciózást. A napokban zajlott a PAX Prime rendezvény, ahol a kilátogatók ki is próbálhatták már a játék egy korai változatát. Erről egy sor néhány másodperces szösszenet is készült, amelyet most egybegyúrtak és egy 22 perces video formájában töltöttek fel a világhálóra. Nem egybefüggő akcióról van tehát szó, de így is képbe kerülhetünk, hogy miről is fog szólni a játék. ■

LawBreakers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LawBreakers

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2015.09.05. 09:47
Lassan minden második FPS ilyen lesz: F2P, PVP multi, különböző kasztok.
De szerencsére van egy úgynevezett Battleborn is, ami egyedül is játszható és van sztorija is, PvE is-vel rendelkezik, co-op-ra kihegyezve.
ivanova36
ivanova36 2015.09.06. 09:45
Majd ha megjelenik meglátjuk milyen lesz. Ez mindkettőre vonatkozik. A Battleborn is ígéretes, bár a grafikája engem a Wildstarra emlékeztet. Ami számomra nem jó, a csalódás miatt, de majd meglátjuk szept végén hogy javítottak-e rajta valamit.
ajánlott olvasnivaló