Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fallout 4 season pass

Az első DLC jövő év elején érkezhet meg.

2015.09.10. 11:17 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Bethesda lassan a célegyenesbe fordul a Fallout 4 fejlesztésével, mivel a játéknak november 10-én már a boltok polcain kell várnia a vevőket. Ahogy a legtöbb játék esetében, úgy ehhez is számíthatunk a megjelenés után különféle DLC-kre, ám a fejlesztők egyelőre nem sok részletet árultak el ezekkel kapcsolatban. Az viszont már biztosnak tekinthető, hogy ezekre az extra tartalmakra a season pass keretein belül elő is fizethetünk, hogy olcsóbban jussunk hozzájuk. Ebben négy tervezett DLC kap helyet, de azt a jelek szerint még a Bethesdánál se nagyon tudják, hogy pontosan milyen tartalmak kerülnek majd beléjük.
„Mivel még mindig minden erőnkkel a játék elkészítésére koncentrálunk, még nem nagyon tudjuk, hogy milyen DLC készül majd hozzá, de az tuti, hogy jövő év elején fog megjelenni. Az alapján, mit kapott az Oblivion, a Fallout 3 és a Skyrim, nagyjából 40 dollár körüli értéket fog képviselni, mindez pedig a season passon keresztül lehet majd a tiétek.” – olvasható a fejlesztők közleményében.
A Bethesda a DLC-k mellett azt is megerősítette, hogy a premier után ingyenes frissítések formájában igyekeznek majd karbantartani a játékot. ■

Fallout 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Fallout 4

hozzászólások (3)

ivanova36
ivanova36 2015.09.10. 14:30
Marketing rizsa. És ezek után csodálkoznak ha a játékosok háborognak hogy a játék kint sincs,d e már a DLC-ket árazzák befelé, emg hogy tuti a játékból kivágott részeket fognak DLC-ként ismét eladni. Így kell egy játék 40-60 eurós árából 60 euro alapjáték + 40 euró DLC csomag temréket készíteni.
Reméljük nem így lesz.
Raistlin666
Raistlin666 2015.09.10. 15:59
Manapság ez már nem kirívó. És egyébként ha a DLC-k minimum lesznek olyan szinten mint a New Vegas-nál, akkor igenis megéri az a season pass. Megint más kérdés, hogy később egy Goty kiadás fél áron lenne a legjobb üzlet, de ugye nem bírjuk mi azt kivárni mindig.8-)
Shadowguard
Shadowguard 2015.09.10. 19:45
Hát én köszönöm, de inkább kivárom :) Az előző két résznél is kivártam és inkább megvettem a GOTY meg az Ultimate változatot, amibe beleraktak mindent. Pedig szeretem a sorozatot és egyébként első napos vétel lenne a játék, de hányok ettől a DLC-s baromságtól.
ajánlott olvasnivaló