Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Need for Speed (2015) Need for Speed (2015)

Hatalmas játékterünk lesz a Need for Speedben

A legutóbbi Rivals területének kétszerese vár ránk.

2015.09.19. 16:23 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét érdekes információk láttak napvilágot a novemberben (csak konzolokra) érkező Need for Speedről. A Ghost Games már legutóbb sem fukarkodott a kilométerekkel, mikor megalkották a Rivals játékterét, ám az sehol nem lesz ahhoz képest, amit az új játékban prezentálnak nekünk. A környéket, ahol az utakat rójuk majd, Venture Baynek hívják és rengeteg tennivaló vár majd ott ránk. A környezet is változatos lesz a belvárosi sikátoroktól egészen a vidéki utakig. Ehhez persze vas is kell, ebből sem lesz hiány a játékban. Ráadásul az összes autó kezdettől fogva elérhető lesz, feltéve persze, hogy kellő pénzt gyűjtöttünk össze rájuk. Egy Lamborghinit mégsem vehetünk meg fityingekért.
A játékban a szokásos kameranézetek mellett kapunk egy dinamikus változatot is, amely egészen filmszerű élménnyé varázsolja majd versenyeinket. Ez persze szabadon választható lesz. Ugyanakkor osztott képernyős játékra nem lesz módunk, mivel a fejlesztők szerint ez rontaná a grafikus élményt.
A Need for Speed tehát novemberben fog megjelenni PlayStation 4-re és Xbox One-ra, míg a PC-s változatra jövő tavaszig kell várni. Cserébe a konzolos változatokkal ellentétben, utóbbiban nem lesznek framerate korlátok. ■

Need for Speed (2015)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Need for Speed (2015)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló