Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Battlefront (2015) Star Wars: Battlefront (2015)

Mindenkinek elérhető lesz a Star Wars: Battlefront bétája

A trenddel szembemenve nem csak az előrendelők és a szerencsés kiválasztottak privilégiuma lesz a részvétel.

2015.09.19. 16:56 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mivel már a végleges kiadás premierje sincs olyan nagyon messze, vélhetően a Star Wars: Battlefront nyílt bétája egyenesen a küszöbön lehet már - valamikor októberben fog elrajtolni. Az utóbbi években már megszokhattuk, hogy egy-egy milliók által várt játéknál a kiadók az esetleges bétákkal igyekeznek minél többeket meggyőzni arról, hogy előrendeljék az adott játékot, hiszen csak így nyerhetnek a premier előtt egy kis ízelítőt belőle. Nos, a DICE és az EA nem tartozik ezek közé, ugyanis a Battlefront tervezett bétáján boldog-boldogtalan részt vehet majd.
„Amióta bejelentettük, hogy lesz béta, mindenki azt kérdezi tőlünk, hogyan juthatnak be rá. Örömmel mondhatjuk, hogy a béta mindenki számára nyitott lesz. Készüljetek fel a dátumára és bizonyosodjatok meg róla, hogy a gépetek készen áll a béta letöltésére, ha eljön az idő. Tartsátok nyitva a szemeteket, mivel én és sok más fejlesztő is király dolgokkal készülünk a bétára.” – válaszolta rajongók kérdésére Mathew Everett, a kiadó munkatársa.
A béta során két többjátékos mód mellett egy egyszemélyes küldetést is kipróbálhatunk, utóbbit akár kooperatív módban is, sőt, konzolokon osztott képernyőn is. A béta PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető lesz. ■

Star Wars: Battlefront (2015)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: Battlefront (2015)

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló