Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Új előzetest kapott a RollerCoaster Tycoon World

Van még remény a hányattatott sorsú játéknak?

2015.09.23. 19:41 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Bejelentése óta nem sok jót hallhattunk a RollerCoaster Tycoon World háza tájáról, pedig ha van játék, aminek sziklaszilárd gyökerei vannak, akkor az ez. Az eredeti sorozat első három része mára klasszikussá vált, hiszen ki ne szeretné felépíteni saját vidámparkját és abban saját eszement hullámvasútjait?
Az Atari felügyelete mellett azonban az elmúlt másfél év során már kétszer fejlesztőt cserélt a projekt, hogy most épp az Nvizzio Creations dolgozzon rajta. A srácok a napokban kiadtak egy új előzetest is a játékhoz, amelyből sok érdekességet megtudhatunk róla. Ízelítőt kapunk a talajrendező eszköz és a korábbi részekhez képest sokkal szabadabb kezet adó hullámvasút-tervező eszköz működéséből is. A video másik érdekessége, hogy az Atari megállapodott a Six Flags csoporttal, akik a tengerentúlon az egyik, ha nem a legnagyobb vidámpark-hálózatot üzemeltetik. Ezáltal a fejlesztők hozzáférhetnek a valódi parkok adataihoz, amelyek hatalmas segítséget jelentenek, hogy a játék sokkal közelebb kerüljön a valósághoz.
A RollerCoaster Tycoon World több halasztáson is átesett, mivel idő közben gyökeresen megváltoztatták a látványvilág stílusát is. Így egyelőre nem tudni, hogy mikor jelenhet meg, de minden bizonnyal csak 2016-ban. ■

Rollercoaster Tycoon World
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Rollercoaster Tycoon World

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló