Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016

A Cyanide a bringások mellett a kosárlabda-rajongókra is gondol.

2015.09.28. 16:36 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Cyanide amellett, hogy időnként különféle fantasy akció-szerepjátékokkal jelentkezik, elsősorban sportmenedzser játékokat tesz le az asztalra évről évre. Ezek közül a legismertebb a Pro Cycling Manager széria, amely már több mint tíz éves múltra tekint vissza.
A stúdió a bringások (és rögbisek) mellett a kosárlabda-rajongókra is gondol, számukra készül a Pro Basketball Manager 2016, amely jövő januárban fog megjelenni. A fejlesztést a Umix Studios csapatával közösen végzik, a játék pedig igyekszik a sportág legjavát feldolgozni. Ennek köszönhetően 45 liga 1000-nél is több csapata közül választhatjuk ki, hogy melyiket szeretnénk menedzselni, köztük az NBA-vel, valamint minden liga saját utánpótlás-rendszerével. A klubcsapatok mellett természetesen akár nemzeti válogatottakat is irányíthatunk, amelyekkel indulhatunk az olimpián vagy más nemzetközi tornákon. Egy jóféle menedzserjáték mit sem ér a piszkos anyagiak nélkül, így ezek intézését is a kezünkbe vehetjük, ha épp a csapat edzése, a taktika kidolgozása, a játékosok menedzselése és igazolása, valamint a (2D-s vagy 3D-s) meccsek levezénylése mellett még van rá kapacitásunk.
A játék kizárólag PC-re készül, bővebben pedig a hivatalos oldalon olvashattok róla. ■

előző
következő
Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016
Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016Januárban jön a Pro Basketball Manager 2016

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló