For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Romero’s Aftermath - újabb zombis MMO a láthatáron

George C. Romero saját zombis játékot készít.

2015.09.29. 14:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

George A. Romero neve valószínűleg a zombis horrorfilmek rajongói számára csenghet leginkább ismerősen. Neki köszönhettünk számos horrorklasszikust, köztük is talán a legismertebb Az élőholtak éjszakája, a Holtak hajnala és a Holtak napja volt. Ebből is látszik, hogy Romero igazán a zombik között mozog otthonosan.
George C. Romero, hogy apja nyomdokaiba lépjen, érdekes utat választott: Romero's Aftermath címmel saját zombis MMO-n dolgozik. A játék egy nagyon zsúfolt közegben szeretne helytállni, ezért valamiben mindenképpen ki kell tűnnie. Ezt a hivatalos oldal tanúsága szerint a közösségépítésben szeretnék elérni. A játék ugyanis elsősorban a zombi-apokalipszis kirobbanása utáni életre koncentrál. Lehetünk egyszerű civilek, kereskedők, a rend őrei, mocskos rablók, esetleg ezek egyedi keveréke is. A lényeg a puszta túlélés lesz, ehhez pedig fegyverek és felszerelések után kell kutatnunk, eszközöket készítenünk. A környezet elég változatos lesz, hiszen bejárhatunk városokat, farmokat, katonai bázisokat és őrállomásokat, elhagyott táborokat és moteleket.
Más hasonló játékokkal ellentétben itt nem kell attól tartanunk, hogy rögtön a becsatlakozás után valaki kedvtelésből agyonlő minket, hiszen aki ezzel szeretné szórakoztatni magát, annak külön szerverre kell ellátogatnia. Természetesen lesznek küldetések is, köztük falvak felszabadítása (vélhetően a zombiáradat alól), helikopterről ledobott ellátmány összegyűjtése, rádiótornyok megjavítása, de nem maradhat el a bázisépítés sem. Ígéretek tehát, ha nem is túl egyediek, de vannak, már csak az a kérdés, hogy mindez mennyire képes még felcsigázni a játékosok érdeklődését. Az alábbi trailer tanúsága szerint sajnos a látványvilág legfeljebb közepesnek ígérkezik, szóval e téren biztos nem fogja túlszárnyalni a minden téren jóval előrébb járó konkurenciát. Mindenesetre, aki szeretne adni neki egy esélyt, az már most ellátogathat a hivatalos oldalra, vagy a Steamre, ahonnan a béta változat ingyen letölthető. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.