Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamen az Epsilon korai változata

A játékot egykori Ghost Recon, Halo: Reach és SOCOM fejlesztők készítik.

2015.10.07. 15:55 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új lopakodós taktikai-akciójáték került a Steam kínálatába. Az Epsilon a Serellan stúdiójában készül, amelyet Christian Allen alapított. Allen katonai múltjának köszönhetően elsősorban a háborús- és akciójátékok terén szeret mozogni, korábban olyan játékoknál működött közre, mint a Rainbow Six 3: Athena Sword, a Ghost Recon sorozat számos epizódja, a Halo: Reach, vagy épp a Takedown: Red Sabre. Legutóbb egy kicsit kikacsintott a fantasy műfajra is, hiszen dolgozott a Middle-earth: Shadow of Mordoron is.
Az Epsilon tehát nem meglepő módon a taktikai-akciójátékok táborát erősíti, amelyben minden akciót előre meg kell tervezni, majd annak megfelelően kell csapatunkat irányítanunk. A játék története szerint a szexuális célú emberkereskedelem már a kelet-európai katonai szervezetek kezébe került és minden korábbinál nagyobb méreteket ölt. Egy nemzetközi rendőrségi szervezet, a Unipol a régióba küldi csapatait, hogy azok módszeresen felszámolják ezeket a szervezeteket. Mi is egy ilyen csapatot, az Epsilont fogjuk irányítani, amely a legmodernebb eszközökkel és fegyverekkel van felszerelve, vagyis csak a mi rátermettségünkön múlik a siker. A küldetések előtt egy interaktív térképen kell meghatároznunk a parancsokat, megjelölni a célpontokat és a haladási irányt, majd a tényleges akció előtt összeállíthatjuk fegyverzetünket és felszerelésünket is. Bár akármikor választhatjuk a halálos utat, a játék kiemelten fogja díjazni, ha élve kapjuk el célpontjainkat (pont úgy, mint annak idején a SWAT 4 is tette), de azzal is számolnunk kell, hogy a meg nem ölt ellenségek akár később újabb galibát is okozhatnak.
Az Epsilon korai változata tehát már elérhető a Steamen, de nézzétek meg az első videót és képeket is! ■

előző
következő
Steamen az Epsilon korai változata
Steamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változataSteamen az Epsilon korai változata

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló