Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Carmageddon: Reincarnation

Alaposan megszépült a Carmageddon: Reincarnation

A legújabb frissítés látványos grafikai javulást hozott.

2015.10.29. 15:00 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Több hónap tesztelés idén májusban jelent meg a Carmageddon: Reincarnation, amely ha nem is lett tökéletes, egy kis nosztalgiázásra mindenképpen alkalmas volt. A fejlesztő Stainless Software már akkor is jelezte, hogy a premier után sem fordulnak el a játéktól, tovább fognak dolgozni, hogy még jobbá tegyék. Ennek eredményeként érkezett meg ma a legújabb frissítés, amely nagyon komoly grafikai fejlődést hozott magával. Nem elég, hogy a látványvilág sokat szépült (főleg a járgányok lettek sokkal szebbek), a játék teljesítménye, optimalizáltsága is sokat javult. A minimális elvárásoknak megfelelő gépeken 15-30%-os, az ajánlott vasakon 15-60%-os teljesítményjavulást ígérnek a fejlesztők. Emellett finomítottak a hangokon, stabilabbá tették a többjátékos módot, valamint kiegyensúlyozottabbá a játékmenetet általában. Több pályát is megváltoztattak, új tereptárgyakkal és ugratókkal tettek még változatosabbá.
Mindezekről részletesen a játék Steam oldalán olvashattok, de a grafikai javulás az alábbi video is remekül prezentálja. ■

Carmageddon: Reincarnation
A legutóbbi Carmageddon: Reincarnation cikkek, hírek

hozzászólások (2)

Skorpio90
Skorpio90 2015.10.29. 16:22
Valaki tudná személyesen is igazolni a teljesítményjavulást? Eddig csak azért nem vettem meg, mert mindenki azt írta, hogy botrányosan optimalizálták.
fZolee
fZolee 2015.10.30. 10:34
Mar az elozo update is jatszhatova tette a jatekot, a mostani pedig szebbe, valamennyi teljesitmenyjavulas mellett. A gepemen antialiasing off, arnyekok low-on es minden mas maxon, egy olyan 30fps-t produkal, mediumra leveve mindent pedig olyan 50-60fps kozott valtakozik. ;-)
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.