Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A Shadwen a Frozenbyte új játéka

Hátsónézetes, lopakodós játékon dolgozik a Trine fejlesztője.

2015.12.08. 15:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Frozenbyte nevét leginkább a Trine trilógia kapcsán ismerhetjük, bár előtte ők készítették a Shadowgrounds játékokat is. A stúdió egy időre elköszön Amadeuséktól, ugyanis vadonatúj játékon dolgoznak. A Shadwen egy fantasy akciójáték lesz, amelyben a címszereplő történetét ismerhetjük meg. Shadwen egy orvgyilkos, akinek meg kell ölnie a birodalom királyát. Útja során azonban találkozik egy árva kislánnyal, Lilyvel, akit végül a szárnyai alá vesz.
A játékmenet a lopakodásra és a morális döntésekre épül, Shadwen ugyanis a lesből támadás mestere, így nekünk is árnyékról árnyékra osonva kell megközelítenünk áldozatainkat, majd váratlanul lecsapni rájuk. Támadásainkat balesetnek is álcázhatjuk, valamint az őrök figyelmét különböző trükkökkel el is terelhetjük.
Csakhogy Lily miatt minden döntésünket alaposan át kell gondolnunk, ugyanis nem épp szerencsés a kislány szeme előtt hidegvérrel végeznünk minden szembejövővel. Így nem mindig a gyilkolás lesz a megoldás, céljainkat más úton is elérhetjük – olyannyira, hogy az egész történetet teljesíthetjük egyetlen emberáldozat nélkül is. Az utunkat keresztező őröknek csapdákat is állíthatunk, de ezek nem feltétlenül halálosak. A játék az idő múlásával is érdekesen bánik. Az ugyanis csak akkor halad előre, ha Shadwen csinál valamit. Ha nem mozdulunk vele, akkor a környezetünk is mozdulatlanná fagy, így minden lépésünket előre megtervezhetjük. Mégis elhibázunk valamit? Semmi gond! Az időt ugyanis vissza is tudjuk forgatni és kijavítani a hibánkat. Mindezekre az alábbi előzetesben példákat is láthatunk.
A Humble Store havi előfizetői már ki is próbálhatják a játék demóját, mindenki másnak meg kell várnia a premiert, ami valamikor 2016-ban várható. ■

előző
következő
A Shadwen a Frozenbyte új játéka
A Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játékaA Shadwen a Frozenbyte új játéka
Shadwen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shadwen

hozzászólások (4)

szbszig
szbszig 2015.12.08. 18:52
És ez mitől lesz különb az Assassin's Creedtől? Leszámítva, hogy a grafikája rondább persze...
GeryG
GeryG 2015.12.08. 19:01
Nem egészen értem, miért kellene különbnek lennie? Tök semmi közük egymáshoz. :)
Skorpio90
Skorpio90 2015.12.09. 00:10
Azért nehogy már az AC legyen a lopakodós játékok alfája és ómegája :D
Baracklekvár
Baracklekvár 2015.12.09. 00:16
Hát, épp a 2013-as Splinter Cell Blacklist-tel játszogatok - ahhoz képest ez félelmetesen ocsmány. Ettől még lehet jó, de ez valahogy kb. egy 2005-ös grafikai szint..
ajánlott olvasnivaló