Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

VR

Csúszik az Oculus Touch premierje

A VR-headset és a hozzá tervezett különleges kontroller nem egyszerre fog megjelenni.

2016.01.02. 14:09 | szerző: GeryG | kategória: VR

Továbbra is homály fedi az Oculus Rift premierjének pontos dátumát, de az egyelőre biztosnak tűnik, hogy már csak hónapok választanak el tőle minket. Sajnos az is biztos, hogy a VR-headsettel egyszerre nem fogjuk megkapni a hozzá tervezett speciális Oculus Touch kontrollert, ugyanis a készítők a napokban bejelentették ennek csúszását.
„A Touch tökéletesítése során úgy határoztunk, hogy több időre van szükségünk a premier előtt, így arra jelen állás szerint 2016 második negyedévében kerül majd sor. Az előrendeléseket néhány hónappal a megjelenés előtt lehet majd leadni. Jelentős előrelépést tettünk a Touch ergonómiája terén, sokat fejlesztettünk a kényelem, a megbízhatóság és a természetesség terén.” – olvasható a fejlesztők közleményében.
Szerencsére a bejelentésben azt is leszögezték, hogy a csúszás kizárólag a kontrollert érinti, a headset valamikor az első negyedévben (vagyis márciusig bezárólag) piacra kerül. Az ígéretek szerint az előrendelési lehetőség kezdete már nagyon közel van. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló