Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mark Hamill a Star Citizenről

„Olyan, mintha újra gyerek lennék.”

2016.01.03. 15:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint az köztudott, a Star Citizen igazi hollywoodi sztárokat is felsorakoztatott maga mögé, akik kisebb-nagyobb szerepeket fognak eljátszani a játék egyszemélyes kampányában, a Squadron 42-ban. Olyan hírességek bukkannak majd fel, mint Gary Oldman, Gillian Anderson, Andy Serkis, Ben Mendelsohn, Mark Strong, vagy épp Mark Hamill.
Hamill Steve ’Old Man” Coltont kapitányt, egy veterán pilótát fog alakítani, aki egyfajta mentora lesz majd a játékos karakterének. A színész a napokban egy PC Gamer magazinnak adott interjú során arról beszélt, milyen érzés volt újra Chris Robertsszel együtt dolgozni. Elmondása szerint sosem gondolta volna, hogy valaha is lesz újabb közös projektjük az 1999-es Wing Commander után, de mikor megkapta a felkérést, anélkül vágta rá az igent, hogy a forgatókönyvbe egyáltalán belepillantott volna. Hamill a veterán színészek közé tartozik, aki mindenféle műsorban, filmben és reklámban megfordult már, így mondhatni, a kisujjában van a szakma. Ennek ellenére a Squadron 42 jeleneteinek motion capture felvételén úgy érezte, mintha mindent újra kellene tanulnia.
„Mindent az alapoktól kell kezdeni. Nagyon egyenlőnek érezzük magunkat, hiszen mindenki pontosan ugyanúgy van felöltözve attól függetlenül, hogy főszerepet játszik vagy csak egy háttérszereplő. Egy életet élsz le filmes díszletek között, televíziós és más munkákkal és azt hiszed, már tudsz valamit. Itt újra meg kell tanulnod mindent. Olyan, mintha újra gyerek lennék, és Robin Hoodosat játszanék a hátsó kertben.”
A Star Citizen minden idők legnagyobb közönségi finanszírozású játékaként várhatóan valamikor idén fog megjelenni, de ennek pontos dátuma továbbra is ismeretlen. ■

Star Citizen
A legutóbbi Star Citizen cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: The Videokid - a Paperboy szellemi örököse

Video egy kis Commodore 64-es visszatekintéssel.

JátszóDome: Shadow Tactics - Blades of the Shogun #11

Leszámoltunk Kage Sama egyik első emberével.

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.