Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mark Hamill a Star Citizenről

„Olyan, mintha újra gyerek lennék.”

2016.01.03. 15:34 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Mint az köztudott, a Star Citizen igazi hollywoodi sztárokat is felsorakoztatott maga mögé, akik kisebb-nagyobb szerepeket fognak eljátszani a játék egyszemélyes kampányában, a Squadron 42-ban. Olyan hírességek bukkannak majd fel, mint Gary Oldman, Gillian Anderson, Andy Serkis, Ben Mendelsohn, Mark Strong, vagy épp Mark Hamill.
Hamill Steve ’Old Man” Coltont kapitányt, egy veterán pilótát fog alakítani, aki egyfajta mentora lesz majd a játékos karakterének. A színész a napokban egy PC Gamer magazinnak adott interjú során arról beszélt, milyen érzés volt újra Chris Robertsszel együtt dolgozni. Elmondása szerint sosem gondolta volna, hogy valaha is lesz újabb közös projektjük az 1999-es Wing Commander után, de mikor megkapta a felkérést, anélkül vágta rá az igent, hogy a forgatókönyvbe egyáltalán belepillantott volna. Hamill a veterán színészek közé tartozik, aki mindenféle műsorban, filmben és reklámban megfordult már, így mondhatni, a kisujjában van a szakma. Ennek ellenére a Squadron 42 jeleneteinek motion capture felvételén úgy érezte, mintha mindent újra kellene tanulnia.
„Mindent az alapoktól kell kezdeni. Nagyon egyenlőnek érezzük magunkat, hiszen mindenki pontosan ugyanúgy van felöltözve attól függetlenül, hogy főszerepet játszik vagy csak egy háttérszereplő. Egy életet élsz le filmes díszletek között, televíziós és más munkákkal és azt hiszed, már tudsz valamit. Itt újra meg kell tanulnod mindent. Olyan, mintha újra gyerek lennék, és Robin Hoodosat játszanék a hátsó kertben.”
A Star Citizen minden idők legnagyobb közönségi finanszírozású játékaként várhatóan valamikor idén fog megjelenni, de ennek pontos dátuma továbbra is ismeretlen. ■

Star Citizen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Citizen

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló