Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Grand Theft Auto V Grand Theft Auto V

Továbbra sincs hír a GTA V egyszemélyes kiegészítőjéről

Ezúttal az egyszemélyes kampány egyik főszereplőjét alakító színészt faggatták, de ő nem tud semmiről.

2016.01.19. 09:42 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ned Luke neve talán keveseknek csenghet ismerősen, pedig az utóbbi évek egyik legnagyobb videojátékos sikerének egyik főszereplője volt. Ő alakította Michael De Santát, a Grand Theft Auto V egyszemélyes kampányának gazdag, de boldogtalan főhősét. Amióta a játék megjelent, rendszeresen visszatérő kérdés, hogy vajon készül-e valaha is kiegészítő vagy DLC az egyszemélyes kampányhoz (a többjátékos részhez ugyebár rendszeresen jönnek kiegészítések), de a Rockstar Games eddig mindig cáfolt az efféle híreszteléseket. A napokban épp Shawn Fonteno, a Franklint alakító színész kavarta fel az állóvizet, mikor egy képet közölt magáról a neten, amelyen épp motion capture-höz használt ruhában feszít egy rakás GTA-s poszter előtt. Természetesen azonnal beindult a találgatás, hogy min is dolgozik a színész, így idővel Luke-ot is megtalálták a kérdéssel. Ő végül a Facebook oldalán reagált:
„MINDENKI egyszemélyes DLC-t akar… SEMMIT nem tudok róla. Nem tudom, hogy mikor lesz belőle valami, ha egyáltalán lesz belőle valami.”
A fenti kijelentés, valamint az, hogy a Rockstar tavaly jelezte, minden fejlesztő az online mód bővítésén dolgozik, talán elég lesz, hogy egy időre megint lecsillapítsa a kedélyeket. Ez persze nem jelenti azt, hogy a GTA V egyszemélyes kampányához sosem fog kiegészítő érkezni… ■

Grand Theft Auto V
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Grand Theft Auto V

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló