Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Space Engineers fejlesztői napló a bolygókról

Nagy bolygókat készíteni nem nehéz, de hitelessé tenni őket annál inkább.

2016.01.30. 13:47 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új fejlesztői napló érkezett a Space Engineers készítőitől. Az új videóban a Keen Software House részéről Tomas Rampas mesél a játék eddigi legnagyobb frissítéséről, amellyel elérhetővé váltak a bolygók is. Rampas elmondása szerint hatalmas bolygókat lemodellezni nem nehéz feladat, ám azokat hitelessé, életszerűvé tenni már sokkal nagyobb kihívás. A játékosok már kézbe is vették az irányítást és rengeteg érdekesnél érdekesebb világot teremtettek. ■

Space Engineers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Space Engineers

hozzászólások (1)

Artyom
Artyom 2016.01.30. 14:18
Eszméletlen addiktív játék, először úgy ültem le játszogatni, hogy csak úgy építek valamit, és aztán azt vettem észre, hogy 3-4 napja mást sem csinálok csak építem a hajómat és különböző megoldásokon agyalok mindenféle rotorok, nyitószerkezetek, hajó alatt futó csőrendszerek, fegyverrendszerek, szárnymegoldások, cockpit megoldások tekintetében. Klozettre spirálfüzettel jártam ahol mindenféle vázlatokat készítettem és halálosan élveztem ezt. Nagyon ajánlom a játékot.

Amit hiányolok viszont, az a környező világ, ami nem tudom kész lesz-e valaha. Szeretnék egy fejlesztők által megépített komplett univerzumot például, városokkal, élettel. Multiban lehet ugyan egymással szórakozni, de mégis az a hátulütője, hogy az ember megépíti a legcsodálatosabb hajót a világon, de aztán nem igazán tudja kihasználni.
ajánlott olvasnivaló