Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

The Solus Project sztori trailer

A játék legújabb előzetesében a történetről mesélnek a fejlesztők.

2016.02.13. 14:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Új trailert kapott a The Solus Project, amelyben ezúttal a játék történetéről mesélnek a fejlesztők. Kalandunk valamikor a XXII. században veszi kezdetét, miután egy csillag szétrombolta a naprendszerünket. Az emberiség a Prolus kolónia névre keresztelt űrhajóflottán menekült el a végzete elől, ám sokáig nem talált új otthonra, ezért az űrhajók üzemanyagkészlete vészesen apadni kezdett – ahogy az ellátmány is. Ezért a kolónia vezetői egy utolsó kétségbeesett küldetést szerveznek, hogy új bolygót találjon az emberiségnek: ez a Solus projekt. Ennek keretében öt felderítőhajót küldtek öt ígéretes csillagrendszerbe, hogy ott megfelelő bolygó után kutassanak. Mi az egyik ilyen felderítőhajó egyik utasát alakítjuk majd, aki egyedül éli túl a hajó becsapódását. Így ránk hárul a feladat, hogy felfedezzük a bolygót, kiderítsük, egyáltalán lakható-e, biztonságos-e. Már önmagában ez is elég kemény dió lenne, de hamar rájövünk, hogy a bolygó bizony nem csak lakható, de valaha lakták is. Egy idegen civilizáció romjaira bukkanunk, amelyekből kiderül, hogy korábban az emberekre ijesztő mértékben hasonlító nép lakta a vidéket, de kihaltak. Nekünk kell kideríteni, hogy miért.
A The Solus Project korai változata február 18-án fog megjelenni PC-re, majd február 26-án Xbox One-ra, míg a teljes játék valamikor májusban várható. ■

The Solus Project
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Solus Project

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2016.02.15. 20:34
Ja, hogy ennek volt egy előzménye, első része is? Csak most néztem meg a videót, és a végén hangzik el annak a játéknak a címe, eddig szó se volt róla sehol. Na, majd utánanézek, mert amúgy tetszik eléggé a sztori, a hangulat és a játékmenet is. :-)
Artyom
Artyom 2016.02.16. 00:51
"Kalandunk valamikor a XXII. században veszi kezdetét, miután egy csillag szétrombolta a naprendszerünket."

4 milliárd év múlva fog a naprendszerünk összeütközni egy másikkal. Nem 100 év múlva. Egy sci-fi alapsztoritól picit többet várok, mert ha már az alapokra sem fordítottak minimális figyelmet, akkor mit várjak a játéktól?
ajánlott olvasnivaló