Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Sniper Elite 4?

Egy kósza LinkedIn bejegyzés erre utal, de a Rebellion cáfolt, hogy aztán mégis elültesse a bogarat a fülünkben.

2016.02.16. 09:35 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ha mesterlövészekről van szó, kettő plusz egy játék juthat hirtelen az eszünkbe. Az egyik a CITY Interactive szériája, a Sniper: Ghost Warrior, amely a modern hadviselés rejtőzködő mesterlövészeinek küldetéseibe engedett betekintést több-kevesebb sikerrel. A másik pedig a Sniper Elite sorozat a Rebelliontól, amely eddig három epizódot élt meg. Utóbbi egyik védjegye a röntgen kamera, amely egész brutális közvetlenséggel ábrázolja a lövedék útját és roncsolását az áldozat szervezetében.
A napokban felröppent a pletyka, miszerint készül a Sniper Elite 4. A híresztelést egy LinkedIn profilon talált bejegyzés indította útjára, ám a Rebelliontól hamar jött is a tagadó reakció a hivatalos oldalukon. Itt a stúdió alapítója, Jason Kingsley jelezte, hogy az illető nem dolgozott a csapat kötelékében és nem is jelentettek be új Sniper Elite játékot. A széria egyébként tavaly ünnepelte fennállásának tizedik évfordulóját, valamint az eladási mutatók is átlépték a bűvös 10 milliós álomhatárt. A bejegyzés végén viszont elárulta, hogy hamarosan leleplezik következő játékukat, a bejelentésre még a GDC előtt, vagyis március 14. előtt sor fog kerülni. Kíváncsian várjuk.
Mondandóm elején azt írtam, kettő plusz egy mesterlövészes játék juthat hirtelen eszünkbe. Nos, ez a plusz egy... ■

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2016.02.16. 12:58
Őszintén nem bánnám ha jönne egy ilyen rész és követné a CoD váltást: Sniper Elite 4: Modern Warfare:).
Skorpio90
Skorpio90 2016.02.16. 13:45
Legyen inkább hidegháború!
Baracklekvár
Baracklekvár 2016.02.16. 14:58
Vietnam-féle környezetben lehetne igazán kemény dzsungelháborút előidézni, bár azt talán az európai és orosz rajongótábor kevéssé értékelné. (Vitathatatlan a jelentős orosz jelenlét a SniperElite3 multiban.)
A rajongótábor biztos igazán értékelné és én is mindig is egy keleti frontot feldolgozó részre vágytam. Szétlőtt gyártelepek, hóviharban ostromolt Leningrád, Sztálingrád és Budapest, sáros-havas erdők és mezők - Symo Häyhä for predisent! A single kampány utolsó küldetésében meg Berija fején keresztül kelljen szétlőni Sztálin tökeit..

De a tippem továbbra is Vietnam.
davkar9
davkar9 2016.02.16. 23:28
SE-nél igazából tök mindegy milyen korszakban játszódik, úgyis csak az x-raycam és a lassítás a lényeg benne.:-P Ha valami újat és egyedit akarnának, akkor lehetne valami fiktív-középkori környezetben egy mester íjász figura. Ugyanúgy kéne nézni a szelet, hova célzunk, csak a távcső hiányozna.

Persze ez inkább egy 0.5. epizód témája lehetne vagy valami zombie army féle tömény fun epizódé. A 3 szerintem még viszonylag friss ahhoz, hogy máris egy teljes értékű folytatásban gondolkodjanak.
ajánlott olvasnivaló