Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Paragon

Március közepén rajtol a Paragon korai változata

A játék teljesen ingyenes lesz, de a korai változatot csak a támogatók próbálhatják ki.

2016.03.04. 19:33 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Az Epic bejelentette, hogy legújabb játékuk, a Paragon is követi az utóbbi évek trendjét és először csak korai változatában mutatja meg magát a nagyérdeműnek. Erre március 18-án kerül majd sor, de már március 14-én meg lehet majd vásárolni a játék támogatói csomagját, amivel hozzáférést kapunk a korai változathoz. Ezzel együtt Steve Superville, a játék kreatív tervezője megerősítette, hogy nem terveznek a játékmenetet érdemben befolyásoló tartalmakat pénzért kínálni.
„A Paragont úgy terveztük, hogy mindenki játszhasson és nyerhessen anélkül, hogy pénzt fizetne érte. Az összes hős ingyenes és az összes kártyát a játékban lehet kiérdemelni. Soha nem lesz pay-to-win játék, ami azt jelenti, hogy soha nem fogunk játékmenetet befolyásoló tartalmakat árulni. Árulni csak kozmetikai kiegészítőket (skinek és emotikonok), feltöltőket és más kényelmi tartalmakat fogunk a fizetős korai változat mellett. Azért választottuk ezt a megközelítést, mert szerintünk a kompetitív játékoknak mindenkivel igazságosnak kell lennie.”
A béta tehát március 18-án fog elrajtolni, míg a teljes játék a tervek szerint a nyáron érkezik meg. A támogatói csomagokat a hivatalos oldalon vásárolhatjátok meg. ■

Paragon
A legutóbbi Paragon cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.