Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sniper Elite 4

Hivatalos: jön a Sniper Elite 4

Néhány hete még csak pletykáltak róla, most már biztos az új rész.

2016.03.07. 20:05 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Február közepén röppent fel a pletyka, miszerint a Rebellion stúdiójában már dolgoznak is a népszerű sorozat új részén, a Sniper Elite 4-en. Akkor egy LinkedIn profil indította el a lavinát, amit a stúdió próbált fékezni, de már akkor elárulták, hogy következő játékukat még az idei GDC, vagyis március 14-e előtt be fogják mutatni. Nos, tartották is a szavukat és nem okozva túl nagy meglepetést, bejelentették: készül a Sniper Elite 4!
Túl sok részlettel még nem kecsegtettek, de az kiderült, hogy a negyedik rész egyenes folytatása lesz a Sniper Elite III-nak és ismét Karl Fairburne távcsövén keresztül fogjuk látni a világot (és a náci katonák belsőségeit…). Hősünk kalandjai Afrikából egy picit északabbra, Olaszországban folytatódnak, ahol a helyi ellenállással karöltve fog küzdeni a népet elnyomókkal szemben. Emellett egy új veszedelemmel is fel kell vennie a harcot, amely meggátolhatja a szövetségesek előrenyomulását térnyerését Európában.
A játék PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra fog megjelenni még valamikor idén, a két konzolon is stabil 1080p-s teljesítményt ígérnek, valamint a sorozat történetének legnagyobb játékterét, ahol a szóló kampány, a kooperatív küldetések és a kompetitív többjátékos mód is zajlani fog. ■

Sniper Elite 4
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Sniper Elite 4

hozzászólások (6)

Baracklekvár
Baracklekvár 2016.03.07. 22:19
Jöhet! Bár nem érzek olyan generációs ugrást, mint a 2. és 3. rész között volt, s amit vártam-prognosztizáltam korábban. Még mindig túl sterilnek tűnik a környezet számomra - sűrű dzsungelt, időjárást, élővilágot szerettem volna. Madarak, kecskék, macskák, hóviharban..

Na majd az 5. részben.
Lacko
Lacko 2016.03.08. 10:39
baracklekvár: +1. Ráadásul a nyitó képen az olasz kisváros színei is túl sterilek. Arról nem is beszélve, hogy azzal a vasúti löveggel (talán Dora?) marha praktikus dolog lövöldözni egy középkori hídról: szinte bizonyos, hogy a híd tervezői belekalkulálták a statikai számításaikba, nemcsak a löveg súlyát, de a lövések okozta lökéshullámot is... ;)
GustyX
GustyX 2016.03.17. 20:05
Gameplay.
Kifejezetten tetszik, csak a témaválasztás nem.

Inkább lenne hidegháború, vagy valami mai/jövőbeli cucc.
Skorpio90
Skorpio90 2016.03.17. 22:14
Tetszik ez a Splinter Cellesedés, csak ne menjen a pufogtatás rovására. A 3. részben pont ez történt ezzel a relocation rendszerrel. A videóban említették a scope zeroingot, remélem ezzel nem butítják le nehézséget (persze, nem kell használni, de mi van akkor, ha erre hegyezik ki a dolgot?) Az meg kicsit meredek, hogy ilyen retek ultra minimum 800x600-as grafikával demóznak. Pre-alfa, meg minden, de akkor is. De amúgy várom ^^

Szerk.: ja meg most már lehetne értelme az xp gyűjtésnek is, mert a 3. részben semmi funkciója nem volt azonkívül, hogy szintet léptél. Se fegyó, se skill, se semmi.
Baracklekvár
Baracklekvár 2016.03.17. 22:39
Valóban nekem is a nagy kedvenc Splinter Cell ugrott be. S én a közhangulattal ellentétben a 3. részben is szerettem a csendes lopakodást, aknatelepítést. A látottak szerint ez nem vész ki.
ajánlott olvasnivaló