Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Mégsem lesz ingyenes a LawBreakers

Kezdettől fogva ingyenesnek hirdették CliffyB új játékát... mégsem lesz az.

2016.03.18. 15:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Eredetileg Project Bluestreak kódnéven emlegették a videojáték-ipar egyik ikonikus alakja, Cliff Bleszinski új játékát, amelyet hivatalosan tavaly nyáron lepleztek le. A játék új címet is kapott – LawBreakers –, ugyanakkor a korábban felvázolt koncepció változatlan maradt: egy ingyenes multiplayer FPS árkádos játékelemekkel. Az idők azonban mégiscsak változnak és a fejlesztő Bosskey Games a GDC-n érdekes hírekkel szolgált. A LawBreakers mégsem lesz ingyenes, egyszerűen azért, mert ez a modell nem passzol ahhoz a koncepcióhoz, amin a fejlesztők dolgoznak. Mivel egy kompetitív többjátékos FPS-ről van szó, a kiegyensúlyozottság nagyon fontos mind a fejlesztőknek, mind a játékosoknak. Ezt viszont csak úgy tudják biztosítani, ha minden játékos első perctől fogva ugyanazokhoz a tartalmakhoz férhetnek hozzá különösebb megkötések nélkül. Vagyis az ingyenes vs. starter pack játékosok helyett mindenkinek egyszer meg kell vásárolnia a játékot és máris mehet a móka.
A LawBreakers egyébként nagyon sokat változott, fejlődött az elmúlt esztendőben. Erről a hivatalos oldalon is külön beszámolóban mesélnek a készítők. A játék kizárólag PC-re készül, megvásárolni pedig csak a Steamen keresztül lehet majd. A premierre a tervek szerint még a nyáron sor kerülhet. ■

előző
következő
Mégsem lesz ingyenes a LawBreakers
Mégsem lesz ingyenes a LawBreakersMégsem lesz ingyenes a LawBreakersMégsem lesz ingyenes a LawBreakers
LawBreakers
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
LawBreakers

hozzászólások (4)

Skorpio90
Skorpio90 2016.03.18. 15:28
Elsőre furcsán hangzik, de amúgy tök jogos.
GeryG
GeryG 2016.03.18. 15:40
Biztos vannak, akik azonnal rávágják, hogy akkor legyen minden tartalom full ingyenes és úgy is megvan az egyenlőség... csak épp akkor miből térülne meg a fejlesztési költség? Szóval ja, érthető. :)
davkar9
davkar9 2017.07.29. 22:16
Megy a béta. 20 percig bírtam. Első meccsen beakadtam a falba egy képesség használatával, másodikban simán elment a kedvem tőle. Ugribugri reflexszarság, nekem az ilyenekhez már nincs gyomrom.
szbszig
szbszig 2017.07.30. 10:59
"Ugribugri reflexszarság, nekem az ilyenekhez már nincs gyomrom."

Ezt mondjuk én már a legelső videónál levágtam. :-D
ajánlott olvasnivaló