For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Fortnite Fortnite

Az Epic nem feledkezett meg a Fortnite-ról

Bár most épp a Paragon a prioritás, egyszer a Fortnite is elkészül.

2016.03.21. 09:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még 2011-ben jelentette be az Epic az első olyan saját játékát, amely az Unreal Engine 4-re támaszkodik. Az elmúlt öt évben már számos más játék használta a népszerű grafikus motor negyedik generációját (csak épp ezek zöme látvány terén valahogy nem tudott kiemelkedőt alkotni…), de a Fortnite-ról továbbra sincs hír. Pedig bejelentésekor még több olyan ötletről is hallani lehetett, ami akkoriban még újdonságnak, egyedinek számított. Mostanra viszont ezek is rendre megvalósultak más játékokban. Mi lesz így a Fortnite-tal? Sem a grafikus motor, sem a játékmenet terén nem számít már innovatívnak. Az Epic ráadásul az utóbbi hónapokban egy egészen más projektre, a Paragonra koncentrál, amelynek korai változata a napokban rajtolt el, a végleges kiadás pedig a nyárra várható. A rajongókban tehát joggal merülhet fel a kérdés, hogy elkészül-e valaha a Fortnite. Az Epic vezetője, Tim Sweeney a GDC-n válaszolt a kérdésre.
„Rengeteg erőforrást csoportosítottunk át a Paragonhoz, hogy az kiváló minőségben jöhessen ki. Úgy gondoltuk, egyszerre csak egy nagyszerű rajtunk legyen. A Fortnite lesz a következő. A Fortnite teljes gőzzel halad előre. A játékban egy nagyszerű és összetett szerepjátékos rendszer lesz, körülötte egy érdekes játékkal. Ezt a játékok időbe telik jól elkészíteni. Továbbra is kiemelt figyelmet élvez az Epicnél és idővel új hírekre számíthattok majd.”
A Fortnite tehát él és készülődik, csak épp most a Paragon árnyékában teszi mindezt. Az persze már más kérdés, hogy ha egyszer elkészül és megjelenik, tud-e majd bármilyen téren is egyedit, maradandót, emlékezeteset nyújtani… ■

Fortnite
A legutóbbi Fortnite cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.