Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uncharted 4: A Thief's End

Újabb video az Uncharted 4: A Thief's End fejlesztéséről

Megérkezett a korábban beharangozott trailersorozat legújabb része.

2016.03.22. 21:21 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Néhány hete indította útjára a Naughty Dog az Uncharted 4: A Thief’s End fejlesztését bemutató trailersorozatát. Ebben a fejlesztés különböző részleteit ismerhetjük meg, mint a sorozat fejlődését vagy az egyes karakterek egymáshoz fűződő viszonyát. A legújabb fejezet már sokkal inkább a technológiai oldalra koncentrál. Ezt két videóban fogják bemutatni nekünk, ebből az első érkezett meg ma. A fejlesztők kezdettől fogva azt ígérik, hogy a PlayStation 4 legjobb játékát készítik el nekünk, ám ez tőlük is szinte emberfeletti erőfeszítéséket követel. A videóban megtudhatjuk, hogy miként állt össze apró részletekből a napokban aranylemezre került játék. ■Uncharted 4: A Thief's End
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Uncharted 4: A Thief's End

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2016.03.23. 19:49
Azt hiszem, ilyen egy jó backstage videó, mint a fentiek. Igazából csak belenéztem, mert bevallom, nem nagyon ismerem az Uncharted sorozatot, de még a kedvem is megjött hozzá majdnem, hogy kipróbáljam. Látványos, pörgős, sokan szólalnak meg, érthetően beszélnek (bármennyire is tisztelem Tim Schafert a LucasArts-os kalandjátékokért, de a Day of the Tentacle-ös backstage videóban kb. egy szót nem értettem abból, amit mondott), fejlesztők is megszólalnak, színészek is, közben játékjeleneteket vágnak be időnként. Jól néz ki, na. ;-)
GeryG
GeryG 2016.03.23. 20:06
Ha van sorozat, amiért érdemes beruházni egy PS4-be, akkor az ez. Ugye már az első három rész is elérhető rá, így a premier előtt még van idő azokat is kipörgetni, nem csak azért, mert egyenként is mind zseniális, hanem mert a negyedik részben is sok régi arc visszaköszön. Régóta nem szokásom már előre inni egyetlen videojátékos medve bőrére sem, de megkockáztatom, hogy az Uncharted 4 lesz az év konzolos játéka. :)
ajánlott olvasnivaló