Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Sci-fi lesz az idei Call of Duty?

A pletykák szerint még a világűrben is fogunk lövöldözni... már ha ez egyáltalán lehetséges.

2016.03.30. 10:40 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Idén újra a sorozat atyján, az Infinity Wardon a sor, hogy rittyentsen egy új Call of Dutyt. Az Activision ugyebár néhány évvel ezelőtt háromcsapatosra bővítette a franchise fejlesztőgárdáját a Sledgehammer Games bevonásával, így egy-egy stúdiónak a korábbi kettő helyett immár három év áll rendelkezésére, hogy elkészüljön az új játékkal. A törekvés dicséretes volt, de eddig sajnos egyik csapat sem tudta kellően felrázni a sorozatot. Az Infinity Ward legutóbb a széria talán leggyengébb részéve, a Call of Duty: Ghosts epizóddal jelentkezett, majd ezt követte a Sledgehammer Games debütáló alkotása, a Call of Duty: Advanced Warfare. A Treyarch tavaly nem kockáztatott nagyot (ahogy eddig egyik stúdió sem…) és elkészítette a Call of Duty: Black Ops III-at.
Egyelőre az idei rész hivatalos bejelentésére várnunk kell (a létezéséről is csak a hagyományok miatt és az Activision pénzügyi tervezetéből tudunk), így csak remélhetjük, hogy az Infinity Wardnak sikerül végre valami újat is mutatnia. A törekvés a legújabb pletykák szerint megvannak, hiszen állítólag egy olyan epizódon dolgoznak, amely messze-messze a távoli jövőben fog játszódni (még a Black Ops III-nál és az Advanced Warfare-nél is távolabb). Emellett arról is pletykálnak, hogy harcainkat, de legalábbis azok egy részét egyenesen a világűrben fogjuk megvívni.
Újdonság? Félő, hogy nem. A széria valóban tett már kitérőt a jövőben is, elég csak az imént említett két epizódot nézni. Ugyanígy a világűrben repkedésre is volt már példa – igaz, csak egy rövid prológus erejéig – a Ghosts esetében. Úgy látszik, ez bejött az Infinity Wardnak. Mivel azonban egyelőre hivatalos megerősítésre eddig nem került sor, érdemes az egészet puszta pletykaként kezelni. ■

Call of Duty: Infinite Warfare
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Call of Duty: Infinite Warfare

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló