Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Steamre tart a Welkin Road korai változata

Akár a Mirror’s Edge konkurenciája is lehetne.

2016.04.05. 19:27 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Gregor Panič egymaga dolgozik a Welkin Road című játékon, amelyet az Nkidu Games kiadó karolt fel. A fejlesztés jól halad, ennek köszönhetően a belső nézetű ügyességi játék korai változata bő egy hét múlva megérkezhet a Steamre.
Első ránézésre akár a Mirror’s Edge egy alfa változatának vagy legalábbis egy sokkal minimalistább látványvilágú konkurenciájának is vehetjük a játékot, hiszen a lényeg hasonló. Belső nézetben kell akrobatikus mutatványokkal megmászhatatlannak tűnő magasságokba feljutnunk. Lesznek olyan helyek is, ahová önerőből nem mászhatunk fel, ilyenkor segítségül hívhatjuk kampónkat. Hogy még több kihívás legyen a játékban, az egyes pályák teljesítése során saját és a többi játékos köridejével is versenyezhetünk.
A Welkin Road korai változata a tervek szerint április 13-án jelenik meg. ■

előző
következő
Steamre tart a Welkin Road korai változata
Steamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változataSteamre tart a Welkin Road korai változata
Welking Road
A legutóbbi Welking Road cikkek, hírek

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.04.05. 20:09
Low budget Mirror's Edge egyértelműen. Vajon ki fogja ezt megvenni, mikor az első részt az eddigiek alapján felülmúló Catalyst hamarosan megjelenik???
további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.