For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A film mellé új Ghostbusters játék is készül

Teljesen új csapattal vághatunk rendet a New Yorkot kísértő kísértetek közt.

2016.04.16. 18:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos az utóbbi években alaposan rájár a rúd az egykor oly népszerű szellemirtókra. Idén nyáron érkezik az új film a mozikba, ám a régi arcok helyett ezúttal nők veszik a hátukra a protonágyúkat. Nem illik előre temetni egy még meg sem jelent filmet, ám az előzetesek egyelőre nem sok jóval kecsegtetnek.
Videojátékok terén sem volt mostanában sokkal rózsásabb a helyzet. 2009-ben jelent meg a Ghostbusters: The Video Game, amely még egész jól sikerült, ám a 2011-es folytatás, a Ghostbusters: Sanctum os Slime egyenesen borzalmas volt. Az óta mindössze mobil platformokra készültek újabb szellemirtós játékok, de ezek sem alkottak kiemelkedőt.
Az Activision azonban nem mondott le a franchise-ról és bejelentette, hogy idén nyáron új Ghostbusters játék készül. A történet az új film eseményei után fog játszódni, de vadonatúj csapatról fog szólni. Mivel a lányok épp bejárják a világot, hogy mindenfelé gatyába rázzák a szellemeket, New York megvédése egy zöldfülűekből álló csapatra hárul. A csapat négy főből áll, ennek megfelelően kapunk kooperatív módot is. Hőseinket hátulnézetből irányíthatjuk és az ígéretek szerint minél több kísértetnek látjuk el a baját, annál tapasztaltabbak lesznek. A szerepjátékos vonalat a karakterfejlődés és a felszerelésünk fejleszthetősége képviseli majd, valamint az egyes karakterek eltérő személyisége és az ebből fakadó más és más játékstílus.
A Ghostbusters július 12-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
A film mellé új Ghostbusters játék is készül
A film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készül

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.

Square Enix akció a Steamen, Bandai Namco a Humble Store-ban

Ezen a hétvégén a két japán kiadó játékait lehet olcsón begyűjteni.

JátszóDome: videón a Husk első órája

A Twin Peaks és a Silent Hill hangulatát ígérték a fejlesztők.

Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands gépigény és nyílt béta

Jövő hétvégén tartja a nyílt bétát a Ubisoft, amelyhez részletes gépigényt is mellékeltek.