Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

A film mellé új Ghostbusters játék is készül

Teljesen új csapattal vághatunk rendet a New Yorkot kísértő kísértetek közt.

2016.04.16. 18:11 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Sajnos az utóbbi években alaposan rájár a rúd az egykor oly népszerű szellemirtókra. Idén nyáron érkezik az új film a mozikba, ám a régi arcok helyett ezúttal nők veszik a hátukra a protonágyúkat. Nem illik előre temetni egy még meg sem jelent filmet, ám az előzetesek egyelőre nem sok jóval kecsegtetnek.
Videojátékok terén sem volt mostanában sokkal rózsásabb a helyzet. 2009-ben jelent meg a Ghostbusters: The Video Game, amely még egész jól sikerült, ám a 2011-es folytatás, a Ghostbusters: Sanctum os Slime egyenesen borzalmas volt. Az óta mindössze mobil platformokra készültek újabb szellemirtós játékok, de ezek sem alkottak kiemelkedőt.
Az Activision azonban nem mondott le a franchise-ról és bejelentette, hogy idén nyáron új Ghostbusters játék készül. A történet az új film eseményei után fog játszódni, de vadonatúj csapatról fog szólni. Mivel a lányok épp bejárják a világot, hogy mindenfelé gatyába rázzák a szellemeket, New York megvédése egy zöldfülűekből álló csapatra hárul. A csapat négy főből áll, ennek megfelelően kapunk kooperatív módot is. Hőseinket hátulnézetből irányíthatjuk és az ígéretek szerint minél több kísértetnek látjuk el a baját, annál tapasztaltabbak lesznek. A szerepjátékos vonalat a karakterfejlődés és a felszerelésünk fejleszthetősége képviseli majd, valamint az egyes karakterek eltérő személyisége és az ebből fakadó más és más játékstílus.
A Ghostbusters július 12-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
A film mellé új Ghostbusters játék is készül
A film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készülA film mellé új Ghostbusters játék is készül

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló
A Games with Gold júniusi kínálata A Games with Gold júniusi kínálata
Elrajtolt a Sudden Strike 4 zárt bétája Elrajtolt a Sudden Strike 4 zárt bétája
2018-ra csúszott a Red Dead Redemption 2 2018-ra csúszott a Red Dead Redemption 2