Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hamarosan elhagyja korai változatát a The Solus Project

Napokon belül megjelenik a teljes kiadás, amely új előzetest is kapott.

2016.06.01. 22:38 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Február óta érhető el a Steamen, a GOG-on és Xbox One-on a The Solus Project korai változata, ám hamarosan átveszi a helyét a játék teljes kiadása. A Grip Digital stúdiójában készülő játék főhőseként az emberiség sorsa kerül a kezünkbe. Egy teljesen ismeretlen új bolygót kell felfedeznünk és feltárnunk annak minden titkát, veszélyeit. Márpedig a bolygó mindkettőből tartogat szépen.
A The Solus Project június 7-én fog megjelenni PC-re, míg az Xbox One kiadás valamikor a hónap második felében követheti. PC-re mind a Steamen, mind a GOG.com áruházában meg lehet majd vásárolni. A közelgő premier kapcsán új előzetest is kapott a játék. ■

The Solus Project
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
The Solus Project

hozzászólások (1)

szbszig
szbszig 2016.06.03. 00:08
Ez egy remek játék lett szerintem. Bár most igazából nem tudom, hogyan állunk vele. Az early access harmadik epizódjáig követtem, azóta viszont nem frissült a honlapja sem, szóval most már egészben adják ki az egész hátralévő részt ezek szerint? Visszatérve a játékra, a hangulata szerintem szuper; a grafikája bőven szép ahhoz képest, hogy nem AAA kategóriás darab; a survival része (evés, ivás, pihenés, meleg, hideg, nedvesség stb.) korrekt kihívást jelent; és még a történet is relatíve érdekes. Igaz, utóbbi azért a meglehetősen sablonos üstökös/csillag/akármi elpusztította a Naprendszert, és mi vagyunk a kevés túlélő egyike, másrészt pedig a jól ismert ancient astronaut teória egy változatán alapszik, ennek ellenére kíváncsian várom, hogy mi lesz a vége pontosan. Illetve elsőre azért elég sok blődnek tűnő dolog szerepel benne, de ezek egy részére a sztori előrehaladtával választ kapunk (pl. hogy miért is tudja a PDA-szerű kütyünk elolvasni és lefordítani a bolygón talált idegen írásjeleket), úgyhogy én bízom benne, hogy a végére mindent megmagyaráznak, és teljesen összeáll a kép.
ajánlott olvasnivaló