Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Assetto Corsa

Porsche DLC készül az Assetto Corsához

2 DLC is várható még az év vége előtt.

2016.06.20. 09:08 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Kunos Simulazioni a napokban bejelentette, hogy két új DLC is készül a PC-re már másfél éve elérhető Assetto Corsához, amelyekben a Porsche klasszikus és új csúcsjárgányai érkeznek meg. Egyelőre nem tisztázott, hogy pontosan hány és mely modellek kerülnek a repertoárba, de az alábbi trailerben elég széles skálán mozognak a bemutatott járgányok.
„Elmondani nem tudom, mennyire büszke vagyok a Porschével született megállapodásra, és milyen izgalmas visszahozni a márkát a versenyszimulátorok világába. Idén ősztől az Assetto Corsa lesz az egyetlen multiplatform cím, amely valódi Porsche szimulátorélményt kínál. A játékosok és a rajongóink esélyt szeretnének, hogy valósághű módon vezethessék a Porsche autóit. Ez kiváltság és nagy felelősség is számunkra, ezért szorosan együttműködünk a Porschével, hogy minden egyes modellt a lehető legnagyobb pontossággal reprodukálhassunk, az pedig, hogy a Porsche központjaiban is ugyanezt a szimulációt fogják használni, még inkább arra készteti a csapatunkat, hogy a lehető legjobb virtuális Porsche-élményt készítsék el.” – nyilatkozta az együttműködésről Marco Massarutto, a stúdió egyik menedzsere.
A Porsche DLC-k a tervek szerint valamikor idén ősszel fognak megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Utóbbi kettőre a játék augusztus 26-án érkezik meg. ■

Assetto Corsa
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Assetto Corsa

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló