Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Diablo-projekthez toboroz a Blizzard

Több pozícióra is lehet jelentkezni egy még be nem jelentett projekthez.

2016.07.05. 16:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

2014 márciusában jelent meg a Diablo III kiegészítője, a Reaper of Souls, ám az óta csend honol a játék háza táján. A Blizzard az elmúlt időszakban az Overwatch-ra helyezte a legnagyobb figyelmet, de persze közben a World of Warcraft: Legionról sem feledkeztek meg.
Nemrégiben azonban frissült a cég karrieroldala, ahol a Diablo kategórián belül több új pozíció is megnyílt. Ez még önmagában nem is lenne túl izgalmas, ám az új pozíciók mögött az unannounced project felirat is szerepel, vagyis egy még be nem jelentett játékhoz keresik a fejlesztőket. Többek között animátort, karaktertervezőt és effekttervezőt, valamint rendezőt is keresnek, mind ehhez a meg nem nevezett projekthez. Hogy miről lehet szó, arról természetesen semmit sem lehet tudni, de a pozíciók leírásában a stúdió következő nagy durranásának nevezik a játékot. ■

hozzászólások (47)

david139
david139 2016.07.07. 21:55
Mi az hogy a stílushoz elég? :D Ne legyél már full kretén. A stílus nem követeli meg, hogy a játék ronda legyen. Ha szerinted nem szebb a D3, akkor vagy nem is láttad még soha, csak vered itt a nyálad, vagy retard. A PoE inkább a D2 szintjén van grafikailag, mint a 3-én.
Madrac
Madrac 2016.07.07. 22:26
Lehet inkább te nem láttad a PoE-t. :D
david139
david139 2016.07.07. 22:34
Kétszer is nekiláttam, mert tényleg vonzó a játékmechanika, meg minden amit hallottam róla, de nem bírom. Még ha csak úgy átlagosan ronda lenne a grafika az oké, de a karakter animációkon meghaltam. D3-ban odacsap a barbár, abban érzed az erőt, itt meg lolmao.
stero
stero 2016.07.08. 00:02
Csodálatos vitakultúra mondhatom. Ilyen fórumozási háttérrel azért kicsit többet néztem volna ki belőled, sebaj.
Valamit baromira másként látunk vagy levettétek csuma low-ra a grafikát, nem tudom. Mind a két játékba beleöltem legalább 300 órát. Tudom hogy néznek ki. A karakteranimációk tényleg gyengébbek a PoE-ban. A diablo 2-vel viszont nagyon rég játszhattál, ha szerinted a PoE azon a szinten van.
Tűéles textúrákkal tele, a víz, az effektek, a fények-árnyékok mind mind a helyükön vannak. Hát nézzétek már meg a világot a legapróbb részletekig minden fűszál és gyökér ott van a helyén mégis miről beszélünk? Diablo 3-ban az összhatás szebb mert igényesebb a dizájn viszont egy fikarcnyival sem részletesebb sem a textúra sem a világ. A skillek látványosabbak meg az egész sokkal dinamikusabb, ebben a blizzard mindig is köröket vert minden játékra, ettől tűnhet annyival jobbnak a grafika.
Mondjuk felesleges hasonlítgatni merta diablo 3-nak rajzfilmszerű (WoW-ra hajazó), stilizált grafikája van míg a PoE fotorealisztikus(?) akar lenni. Ahogy az overwatch-ot sem lehetne összehasonlítani a battlefield 4-el pl.
Diablo 3 ilyen téren valóban impozánsabb látványt nyújt, ez kétségtelen, de akkor sem éreztem egy percig sem, hogy jobb lenne a grafikája. Egész egyszerűen igényesebb.
Ha nektek így tetszik akkor igen, szebb, mondjuk rá. De hogy a PoE nem ronda az is biztos.
jawsika
jawsika 2016.07.10. 17:55
seems legit. mingyá rá is klikkelek
ajánlott olvasnivaló