Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Diablo-projekthez toboroz a Blizzard [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Diablo-projekthez toboroz a Blizzard
Több pozícióra is lehet jelentkezni egy még be nem jelentett projekthez.

1395 levél
Válasz 16.07.10. 17:55 #47
jawsika
seems legit. mingyá rá is klikkelek
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
623 levél
Válasz 16.07.08. 00:02 #46
stero
Csodálatos vitakultúra mondhatom. Ilyen fórumozási háttérrel azért kicsit többet néztem volna ki belőled, sebaj.
Valamit baromira másként látunk vagy levettétek csuma low-ra a grafikát, nem tudom. Mind a két játékba beleöltem legalább 300 órát. Tudom hogy néznek ki. A karakteranimációk tényleg gyengébbek a PoE-ban. A diablo 2-vel viszont nagyon rég játszhattál, ha szerinted a PoE azon a szinten van.
Tűéles textúrákkal tele, a víz, az effektek, a fények-árnyékok mind mind a helyükön vannak. Hát nézzétek már meg a világot a legapróbb részletekig minden fűszál és gyökér ott van a helyén mégis miről beszélünk? Diablo 3-ban az összhatás szebb mert igényesebb a dizájn viszont egy fikarcnyival sem részletesebb sem a textúra sem a világ. A skillek látványosabbak meg az egész sokkal dinamikusabb, ebben a blizzard mindig is köröket vert minden játékra, ettől tűnhet annyival jobbnak a grafika.
Mondjuk felesleges hasonlítgatni merta diablo 3-nak rajzfilmszerű (WoW-ra hajazó), stilizált grafikája van míg a PoE fotorealisztikus(?) akar lenni. Ahogy az overwatch-ot sem lehetne összehasonlítani a battlefield 4-el pl.
Diablo 3 ilyen téren valóban impozánsabb látványt nyújt, ez kétségtelen, de akkor sem éreztem egy percig sem, hogy jobb lenne a grafikája. Egész egyszerűen igényesebb.
Ha nektek így tetszik akkor igen, szebb, mondjuk rá. De hogy a PoE nem ronda az is biztos.
16281 levél
Válasz 16.07.07. 22:34 #45
david139
Kétszer is nekiláttam, mert tényleg vonzó a játékmechanika, meg minden amit hallottam róla, de nem bírom. Még ha csak úgy átlagosan ronda lenne a grafika az oké, de a karakter animációkon meghaltam. D3-ban odacsap a barbár, abban érzed az erőt, itt meg lolmao.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
4211 levél
Válasz 16.07.07. 22:26 #44
Madrac
Lehet inkább te nem láttad a PoE-t.
Quoth the raven, `Nevermore.'
16281 levél
Válasz 16.07.07. 21:55 #43
david139
Mi az hogy a stílushoz elég? Ne legyél már full kretén. A stílus nem követeli meg, hogy a játék ronda legyen. Ha szerinted nem szebb a D3, akkor vagy nem is láttad még soha, csak vered itt a nyálad, vagy retard. A PoE inkább a D2 szintjén van grafikailag, mint a 3-én.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
623 levél
Válasz 16.07.07. 21:25 #42
stero
Path of exile nem szép?
Ti mivel játszottatok? Oké nem egy frostbite 3, de ehhez a stílushoz ne lenne elég? A diablo 3 mivel jobb? Szerintem kb semmivel, stilizáltabb, nem akar realisztikus lenni ami egy játéknál nagyban segít kikapcsolódni. Azért a PoE rohadtul nem csúnya sőt, pont annyira szép amennyire egy ilyen játéknak lennie kell. Aki a grafika miatt nem játszik ezzel a játékkal annak van elég baja. De szerintem a dome-osok nem fognak ezen fínyáskodni, nem ma kezdtük
PoE kizárólag HC játékosoknak ajánlott, viszont nekik nagyon .. és hát free 2 play sose feledjük.
11118 levél
Válasz 16.07.07. 20:17 #41
VodevilX
Közben ma pont azt olvastam, hogy talán az a sok ingyenes tartalom sem véletlen meg jószívűségből volt az elmúlt 1 évben, hanem az elkaszált második expansion maradványaiból adagoltak. Most, hogy író, director stb tagok leléptek, aligha valószínű, hogy a most befutó új arcokkal tényleg még mindig a D3 lenne terítéken.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
4211 levél
Válasz 16.07.07. 19:34 #40
Madrac
PoE nem szép ezt elismerem. De a grafikája sok szempontból egy tudatos döntés eredménye, egy realisztikusabb (már amennyire egy fantasy játék realisztikus lehet) irányvonat követ a Diablok színes, meseszerűbb kinézetéhez képest. Később, ha már megvannak a skillek meg az ellenfelek is több mindent használnak nem néz ki rosszul a játék. A kezdőrész elég puritán, így igaz.
Mindezt ellensúlyozza a skill gem rendszer és a kiterjedt passzív fa, akár a marauderből is csinálhatsz varázslót, nem is rosszat, vagy a witchből kétkezes fegyverrel hadonászó közelharcost. És működni fognak.
Quoth the raven, `Nevermore.'
16281 levél
Válasz 16.07.07. 19:00 #39
david139
Ízlések és pofonok, nem lebeszélni akarlak, csak közöltem ezt a tényt, hogy ne érjen meglepetésként.

Mellesleg szar játékokba is ölnek emberek 2000 órákat
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
12946 levél
Válasz 16.07.07. 18:05 #38
McCl@ne
Jó, oké. De vajon mi a meggyőzőbb/informatívabb? Hogy valaki 5 perc után kilépett, vagy az, hogy más meg beletett ~2000 órát?
Respect is not given. It's taken.
16281 levél
Válasz 16.07.07. 17:52 #37
david139
Én spec 5 percig bírtam, mert a Dio után nagyon ergya, ahogy kinéz, nem tudtam magam beleélni.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
12946 levél
Válasz 16.07.07. 17:32 #36
McCl@ne
Már eladtad, ne fáradj Amint hazaértem, telepítem is Nem is értem, hogy maradt ki, pedig nézem, hogy milyen jók a kritikái
Respect is not given. It's taken.
4211 levél
Válasz 16.07.07. 17:28 #35
Madrac
PoE két nagy hibája az, hogy túl közel van a kamera a többi hasonló játékhoz képest, valamint, hogy a tutorial kb nem létezik és rendkívül sokrétű, bonyolult játékrendszere van. Ja az is hiba, hogy el lehet vele cseszni több ezer órát persze. Az alap fejlesztőcsapat egy része régi D1-es developer, csak hogy a témához is kötődjek.
Quoth the raven, `Nevermore.'
12946 levél
Válasz 16.07.07. 17:25 #34
McCl@ne
Na, most már elkezdett kurvára érdekelni ez a Path of Exile
Respect is not given. It's taken.
4211 levél
Válasz 16.07.07. 17:19 #33
Madrac
Összességében jó grafika, erős közepes hangulat (de mondjuk ez főleg az én hibám, az ő történetmesélésük nekem nem jön be). Ezek a pozitívumok. A primitív kasztrendszer, iszonyatosan megkötött és megkötő tárgyrendszer, unalmas és nagyon hamar ismétlődő tartalom. Ráadásul ekkora failt, mint amit a Blizz produkál a seasonok terén én még életemben nem láttam. D3-at meguntam pár óra alatt, Path of Exile-ban Steam szerint több mint 2000 órám van, bár nem teljesen mérvadó, mert sokszor hagyom ott futni, mikor elrohanok melóba.
Quoth the raven, `Nevermore.'
16281 levél
Válasz 16.07.07. 17:05 #32
david139
De nézzük, pár kommenttel ezelőtt írtam, hogy a design és grafika (mobok, spellek, terep stb) nagyon adja, minden más átlagos vagy rossz. És ezt továbbra is tartom.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
19 levél
Válasz 16.07.07. 16:10 #31
killahsting
Engem az foglalkoztat a leginkább hogy ugyebár Jay most lépett le és most készülnek valamit bejelenteni. Bár nemtudom hogy a kettőnek van-e valami összefüggése...
19 levél
Válasz 16.07.07. 15:33 #30
killahsting
Igazából a játékosok mit várhatnának egy új kiegészítőtől? Plusz 2 karakter, 1 city. De a belegondoltok mit lehetne még belevarázsolni ami változatossá tenné a játékot? Alapból dögunalom a játék x idő után. Személy szerint engem a Riftek nem igazán mozgattak meg. D2 a lootolásról szólt, jobb tárgyak találása. D3 már nem adja a régi hangulatot. Tesznek bele rúnákat mint régen? Hurrá...

Ha D4-et akarnak bejelenteni, akkor kb teljesen újat kellene kitalálni, de olyat hogy a játékosoknak elégedettnek kellene lenniük, pont azért mert tartani fognak attól hogy megint olyat kapnak mint a D3 volt. Kötve hiszem hogy ennyi idő alatt sikerülne kitalálni egy teljesen új rendszert. Márpedig a játékosok azt fogják várni. Titan az ami korszakalkotó lett volna(elvileg) de abból lett az Overwatch. De ha Wow-ot nézem kapott pár kiegészitőt már és lehet hogy ez lesz a D3 sorsa is. Na jó, ha lesz Necromanta a kiegbe akkor megveszem.
1395 levél
Válasz 16.07.07. 15:06 #29
jawsika
Igen, ez az easy to learn, hard to master elv végigkíséri a Blizz minden játékát. Bár talán itt is az egyetlen kivétel a Dió. Hiszen abban semmi PvP nincs, igazából csak az itemkeresés és a farmolás a tartalom. A Diablohoz kell egy külön emberfaj, ez biztos, én sem tudtam soha odaülni és csak farmolni farmolni farmolni, hihetetlenül lélekölő. De van, akinek bejön.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
114 levél
Válasz 16.07.07. 14:26 #28
Noggle
Blizzard már egy jó ideje nem tud igazán sokkal többet felvonultatni, mint a versenytársak. A reklámot mondjuk jól csinálják, de a tartalom újabban nem hoz úgy lázba, mint annak idején. Egyszer valahol hallottam, hogy a sakk azért népszerű játék, mert egyszerű megtanulni az alapokat, de sokáig tart mire igazán jó leszel. Blizzard pedig újabban csak ezt az elvet követi. Nincsenek új gondolatok, semmi korszakalkotónak nevezhető, viszont multiba csak sok gyakorlás után lehetsz igazán eredményes. De nézzük csak sorban:

WOW: Kezdetben nagyot szólt, de manapság már tömött az online játékpiac. Csökken a játékosszám (bár még mindig igencsak figyelemre méltó)
Starcraft: Jókor dobták be a 2. részt, egy jó ideje nincs jó új RTS a piacon. Greygoo és egyéb ismeretlen nevek már nem nagyon tudnak befutni egy SAJNOS kihaló műfajban. Ha szigorúan vesszük a Starcraft 2 sem hozott semmi igazán érdekeset. De nem is kellett, Starcraft verseny van, volt és lesz is.
Diablo: Első két (csodálatos) résszel játszottam. Harmadikat csak láttam. Egyik ismerősöm végigjátszotta. Csak annyit mondott végül: "Már nagyon vártam, hogy vége legyen, de ha már megvettem végigviszem."Más karakterrel azonban én már nem állok újra neki". Én akkoriban a Sacred 3-at vártam (bár az végül nagyobb csalódás volt, mint amit a D3-ról hallok)
Heartstone: Én már annyi de annyi kártyással játszottam. Igazából ez is ugyanolyan csak Warcraft hősökkel. Blizzard felirat teszi népszerűbbé.
Overwatch: Ezt annyira vártam, de komolyan. Azonban, hogy nyílt béta volt belőle így megkíméltek egy rakat pénz elköltésétől. Sok hős, kevés igazi tartalom rendkívül túlárazva. Jó játék, csak mivel 10 perc 1 meccs, kevés játékmód van, ezért hamar beleuntam. Már a béta alatt nem bírtam magam minden nap rászánni a játékra.

Visszatérve a cikkre szerintem nem lesz klasszikusan vett D4, sokkal inkább hiszek egy D3 kiegben vagy reménykedek egy Diablo világához köthető új nem feltétlenül akció RPG játékban.
1395 levél
Válasz 16.07.07. 13:28 #27
jawsika
Ennyire nem drasztikusan szar azért a helyzet a Blizznél. Úgy csináltok, mintha egy hatalmas rakat szar lenne, pedig szerintem a mérleg BŐVEN pozitív, és ezt nem nézitek, csak azt, hogy mi nem tetszik. Jó, de hát mindegy, vannak olyan gamek, amiknek én sem tudom megbocsátani a hibáit, de ez nem olyan.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
16281 levél
Válasz 16.07.07. 12:44 #26
david139
Jó majd én is ezt fogom mondani a munkahelyemen, mikor mindent elbaszok, hogy "hát de a legjobb szándékkal csináltam, te hát akkor nem is baj"...
Nem értem ezt a sok hippi dumát.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
12946 levél
Válasz 16.07.07. 12:38 #25
McCl@ne
Nagyon meglepődnék én is, ha a D4 jönne. Simán el bírnék még képzelni valami folytatásfélét ide egy kiegészítő formájában, illetve még azután is meglepődnék, ha egyből jönne a Diablo 4. Mármint a fejlesztése, mert ugye ha holnap bejelentenek egy D4-et, akkor abból 2021-re lesz játék. Én azt gondolom, hogy a Diablo 4 már egy nagyon más játék lesz, mint a 2 vagy a 3.
Respect is not given. It's taken.
1395 levél
Válasz 16.07.07. 12:32 #24
jawsika
Én anno kijövetelkor toltam D2-vel. Féltem tőle, mint a fene, ACT1ben voltam valami heteken át, de tetszett. Kijött a D3, leültem elé. A real money AH bukta volt, kivették. Persze nem lehetett egyből, hiszem sok embernek rengeteg pénze feküdt benne, de kivették. Aztán kitalálták ezt az új rendszert, amit azóta finomítottak, csiszoltak. Nehéz megítélni, hogy mi a jó, vagy mi a rossz úgy, hogy - mivel a másik rendszer nem létezik - nem tudjuk, milyen hibái lennének egy esetleges más verziónak. Ez gyakorlatban jön ki.

Viszont szerintem azt akarják, hogy minél nagyobb példányszámot tudjanak értékesíteni. Ehhez pedig olyan dolgokat pakolnak be, ami ezt segíti.

Kiderül majd, lehet hogy van ennél jobb módszer is, de tuti, hogy a legjobb szándékkal dolgoznak a fejlesztők.

Azt azért továbbra is fenntartom, hogy durván idő előtti lenne egy D4, pláne mert erről még egy bőrt, egy kieget simán le lehet húzni.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
623 levél
Válasz 16.07.07. 12:25 #23
stero
Látod, te is sokkal jobb rendszert ki tudnál találni. Nem én vagyok a fotelstratéga, egyszerűen ezek rohadtul evidens dolgok. Kereskedelem, rúnaszavak (vagy hasonló), változatos kraftolás, nehezen kifarmolható alapanyagok stb. Ehhez nem kell fotelstratégának lenni. Próbáld ki, ülj le fél órára és gondolkodj el mivel lehetne sokkal, de sokkal érdekesebbé tenni ezt a játékot. Szerintem egy A4-es lapot te is röhögve teleírnál.
1395 levél
Válasz 16.07.07. 12:13 #22
jawsika
Nem azt mondom, hogy kizárt, hogy jobb rendszer készüljön. Azt állítom, hogy olyat igyekeznek csinálni, ami a legtöbb potenciális játékosnak bejön. És itt jön elő az, hogy ami nektek pl adná, az lehet, hogy hosszú távon egy unalomba fulladó, vagy épp fordítva, egy kínkeserves, izzasztó, frusztráló "játékélményt" eredményezne.

Higgyétek el, saját berkeken belül, illetve PTR-en mindent hónapokig, néha évekig tesztelnek. Nem véletlenül van valami úgy, ahogy. Csak nem lehet egyszerre b@szni is meg szűz maradni. Azaz nem lehet egyszerre a casualokat és a hardcore-kat is kielégíteni, és ami a legfontosabb, ez nem előfizetős game. Azaz aki megveszi, az onnantól szinte mindegy, mennyit tol vele. Persze ez így nem igaz teljesen, de teljesen más bázist akarnak, mint mondjuk egy WoWnál, ahol akinek nem tetszik a rendszer, nem fizet elő.

Nekem személy szerint a legnagyobb bajom a D3-mal, hogy nincs semmilyen cserelehetőség. Akár friendslistesekkel. Mert így az a nagy baj, hogy pl havernak kiesik valami übertáp item, és neki nem kell, de nem tudja odaadni. Értem miért csinálták ilyenre, hogy elkerüljék az illegális kereskedelmet, de ez olyan, mintha mindenkitől otthonról elvennék az összes kést, mert van pár hülye, aki szúrkálja vele a másikat.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
4211 levél
Válasz 16.07.07. 11:41 #21
Madrac
Még hogy nem lehet annál jobbat csinálni... Inkább annál egyszerűbbet nem nagyon. Nézz meg egy Path of Exile-t. Lehet szebb a D3, de kb ennyiben jobb nála.
A D3 egyszerűen el lett rontva. A Blizzard ment a szokásos "csinálunk egy egyszerű rendszerű casual játékot" útvonalán, ami bejött a WoW-nál is és itt bukás volt. Mert ebben a stílusban nem ezt keresték az emberek. A legtöbbször bejött nekik, lásd heartstone, Heroes, Overwatch. De nem itt.
A D3 max úgy lenne menthető szerintem, ha egy esetleges új kieg teljesen megreformálná a rendszert. Nagyobb szabadságot adna, a seteket is valahogy át kellene variálni, hogy ne kössék meg ennyire az ember kezét (mondjuk egy külön slot, ami feltételekhez köti ugyan a bónuszokat, de nem specifikus tárgyakhoz).
Tekintetbe véve, hogy a D3 csak anyagi siker volt, de nem kritikai, akár lehet egy D4 is a terv. Elvégre, ha még csak embereket keresnek hozzá, akkor 2-3 éven belül nem jön ki. Az meg már benne van a Blizz-féle "csináljunk új részt" ütemezésben.
Quoth the raven, `Nevermore.'
16281 levél
Válasz 16.07.07. 11:23 #20
david139
Ez csak bullshit, simán csak szar a játékmechanika. Lehet én sem találnék ki jobbat, de nem is ez a dolgom Volt pár jó ötlet, pl. real money AH, aztán azt is kivették

Egy blizz játéknál már a cinematicok önmagukban elegek ahhoz, hogy "olyan élményt" adjon a játék.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
3331 levél
Válasz 16.07.07. 09:24 #19
Raistlin666
Azt talán jegyezzük meg a legendás D2 ellenében, hogy évekig cikkeztek a rengeteg balansz variálás (komplett fejlesztések kinyírása) és szemét üzleti döntések miatt (a kiegészítő nagy része az alap lemezeken figyelt például)!
Én is imádom/imádtam a D2-t, de soha nem tartottam tökéletes játéknak.
A D3 részemről csakis azért lett kicsit gyenge, mert az a "dark" vonal a sok szín és grafikai stílus miatt szinte teljesen kiveszett.
A mai napig ha elindítom a D1-et és belépek a templom első szintjére, akkor érezni valamiféle baljós és kegyetlen hangulatot...na ez hiányzik a D3-ból...
1395 levél
Válasz 16.07.07. 09:16 #18
jawsika
Ezeket imádom.

Tuti jobb rendszert találnál ki. Ezek mind amatőr hülyék. De te, meg bármelyik fotelstratéga, na tit tudjátok mi az, ami működik, ami mindenkinek adja, de kellően nehéz és igazságos. Ők biztos süketek és vakok, meg eleve, fogalmuk sincs a játékkészítésről.

Ne már...
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
623 levél
Válasz 16.07.07. 08:36 #17
stero
Fél délután alatt jobb és addiktívabb rendszert kitalálok a diablo 3-ra mint a jelenlegi. De szerintem bárki. Ez merő balfaszság volt a blizzard részéről semmi más.
1395 levél
Válasz 16.07.07. 07:57 #16
jawsika
Értem, amit mondotok, azzal együtt szerintem igazságtalanság a D3 kijövetelét a D2-höz hasonlítani. Egyszerűen... amikor kijött a D2, hasonló részletességű, összetettségű, kidolgozottságú játék nem volt. Olyan új élmény volt, amilyet akkor nem ismert senki. A D1-hez képest egy hatalmas ugrás volt. De azt már nem lehetett, pláne cirka 10 évre rá megugrani. Amikor a D3 kijött, tele volt a piac a hasonló játékokkal és innen nem volt hova ugrani. Nincs többb lépcső felfelé, legalábbis akkora nem, amekkorát elvártak az emberek. A D3 a maga jogán egy nagyon jó játék, de a playerek ennél sokkal többet vártak. Azt hitték, megint kapnak egy teljesen új, világmegváltó gamet, amit nem lehetett megcsinálni.

Itt van alternatív példának a WoW. Nagyon várom a kieget, sokat remélek tőle. De bármennyire is letisztult, kifinomult, okosan összerakott rendszer lesz is, nem tud már olyat ütni, mint a vanilla. Mert ma már ezt nem lehet.

Sajnos be kell látni, hogy a Wow, vagy a D2, de akár a SC is, szóval a Blizz gamek kb olyanok voltak, mint mikor a némafilmről a hangosra, vagy a fekete-fehérről a színesfilmre váltott a világ. Ugyanazt adták, de jobbat, újabbat, erősebb atmoszférával. De innen nincs hova. A 3D filmek is csalódások, ez is egyfajta ugrás, de köze nincs ahhoz a hatáshoz, amit az akkor kiváltott az emberekből.

És sokan, ti is jópáran, ezt várjátok. Hogy majd jön egy D4, ami majd akkorát robban, mint a D2. Szerintem ez full sansztalan. De attól még lehet egy nagyon jó game.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
11118 levél
Válasz 16.07.06. 23:45 #15
VodevilX
Na igen, a baromi ritka rúnák, az egész gazdaság... imádtam ahogy semmiből, kemény munkával összeszedett perfect gemekért elkezdted a belépő szintű rúnákat összeszedni, majd lassan, de biztosan haladtál a cél felé... vagy jött valami szerencsés item, akár neked akár cserére. Sokkal izgalmasabb volt a fix statos Unique cuccok kergetése, ahol csak az volt a kérdés, hogy a nagyon ritkán eső itemre low vagy perfect roll-t kaptál, nem pedig az, hogy neked való-e az a szar stat amit a kedves RNG neked szánt... Így aztán nem csoda, hogy az 500. Baal run is sokkalta izgalmasabb volt, mint az 50. Rift...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
623 levél
Válasz 16.07.06. 23:34 #14
stero
A baromira megnövelt item find meg a trade teljes hiánya tette tönkre. Rúnák is hiányoztak mondjuk vagy valami hasonló mint ami a 2-ben a rúnák/jewelek/charmok voltak.
16281 levél
Válasz 16.07.06. 21:15 #13
david139
Vitték persze, mert
a) ahhoz meg kell venned, hogy csalódj, előre nem tudhatod (és trailerek alapján faszának tűnt, mert jól néz ki)
b) rá volt írva, hogy Diablo, ez a vásárlók 80%-ának szerintem elég volt

Viszont a Blizz olyan flame-et kapott, amit még soha, és ez az első játék, amivel kurvamód beégtek, még ha nem is anyagilag.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
19 levél
Válasz 16.07.06. 20:30 #12
killahsting
A hangsúly inkább azon van hogy mennyi a fix játékoslétszám. Azért ők is átgondolják hogy érdemes időt és energiát fektetni bele. vagy esetleg kiegészítőbe. Ha belegondolunk mi lehet még amivel fel lehetne turbózni a D3-at..Szerintem már nem sok minden. Egy D2 kiegészítővel jelentősen több újítást kapott a játék. De már most érződik a játékon hogy nem tudnak újat kitalálni.
11118 levél
Válasz 16.07.06. 20:23 #11
VodevilX
Persze az egyértelmű, hogy sehol sincs az a varázs amitől a Diablo 2 Diablo 2 volt
Azt nem mondom, hogy nem csalódtak benne sokan, de vitték mintha ingyen lenne Azt sem mondom, hogy nekem nem volt csalódás, de azért katasztrófa sem volt. Az Actision/Blizzard viszont biztos nem csalódott, és ha szétnéznek otthon szerintem egyértelmű, hogy ezzel lehet tovább menni, hisz a StarCraft ugyis ugyanaz akármilyen szám van mögé írva, azzal nem fognak kapkodni. A WoW-ot is bárki irigyelheti, még így is, hogy már csak fele annyi előfizető tejel mint fénykorában, nem is hiszem, hogy így egyelőre komolyabban játszana egy WarCraft 4, főleg mióta: moba>rts.
Idén 20 éves a sorozat, szóval ki tudja, lehet ezzel készülnek az idei BlizzCon-ra.
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
16281 levél
Válasz 16.07.06. 20:06 #10
david139
A többségnek azért csalódás volt. Nekem is sok 100 óra benne van, de egyszerűen nem hozza azt a végtelenségig játszhatóságot, amit egy Diablotól elvár az ember. Meg a sztori is elég ergya volt helyenként a befejezés főleg.
Ami kiemelkedő volt, az a design és grafika, a többi átlagos vagy gyenge.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
19 levél
Válasz 16.07.06. 19:20 #9
killahsting
Nézőpont kérdése. Attól hogy ennyien megvették, még lehet szar. Nekem csalódás volt. Blizzard jól időzített mert nem igazán volt olyan játék mint a Diablo, és ezt kihasználta. Jelenleg én Path of Exile-zok.
11118 levél
Válasz 16.07.06. 19:04 #8
VodevilX
Nem a G2A ár a mérvadó... nem kell elfelejteni, hogy első nap 3,5 milliót, egy hét alatt pedig 6 millió felett járt eladásokban! Ez abszolút rekord volt, és azóta is az egyik legnagyobb számban eladott PC játék, e mellé pedig jött az előző, majd a mostani generációs konzol megjelenés is, ahol szintén fogyott. Sok minden volt, de bukás aligha... De én akkor sem hiszem, hogy ebbe több energiát kellene ölniük. Egy új kari, egy új act mire lenne jó? 1-2 hónapig újra érdekes lenne, utána megint rá lehet döbbenni, hogy ez nem az a Diablo ami a 2. rész méltó utódja, hisz az biztos, hogy nincs meg a régi varázs, és ebben már akár milyen kieg vagy ingyenes tartalom nem fogja azt megteremteni...
Akkor már inkább várom a beígért remastert a második részből
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
19 levél
Válasz 16.07.06. 18:40 #7
killahsting
Igazából ha körbenéztek a Diablo 3 az kb a Diablo 2 árán van a G2A-n. Szerintem ebből lehet következtetni..
Őszintén szólva a Diablo 3 bukás volt, nem kicsit, nagyon. A Diablo 2 sokkal nagyobbat szólt a maga idejébe. Hogy egy kiegészítőről lenne szó? Lehet, bár én nem erőltetném. Egy Diablo 4-hez meg tényleg túl korán van. Szóval kíváncsian várom, és nagyon remélem hogy egy D4 jön egyedi skillrendszerrel...
11118 levél
Válasz 16.07.06. 14:24 #6
VodevilX
Azokat a kiszivárgott negyedéves terveket nem kell készpénznek venni... No meg ha elkaszáltak egy több éven át fejlesztett Titan-t, akkor egy vagy volt, vagy nem volt D3 expansion2-t miért ne.
Én szerettem, elég jól elvoltam vele hisz 1000+ órája megvan, de bevezették ezeket a szezonokat, amiből 3szor aktívan ott voltam az elején (a többinél meg csak húztam egy karit a jutalomért), aztán max 3 de inkább 2 hét után mindig unalomba fulladt az egész...
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
1395 levél
Válasz 16.07.06. 10:42 #5
jawsika
Tuti, hogy kieg lesz. Még egy kieget elve beígértek anno, meg szerintem azért játszható. Oké, egyáltalán nem vagyok keménymagos diablos, de párszáz órám van benne, paragon 260 körül vagyok, néha leülök játszogatni, bár engem a leveling ezerszer jobban leköt, mint a lélekölő agypusztitó farmolás. Azért is, max szinten nem sokat toltam ahhoz képest, hogy elvileg erre van kitalálva a játék.

Viszont egy kieg, új classal, új kampányfejezettel, az nem lenne rossz.

D4-hez korán vagyunk, majd 6-7 év múlva.
Minions, servants, soldiers of the cold dark... Obey the call of Kel'Thuzad!
11118 levél
Válasz 16.07.06. 10:18 #4
VodevilX
Csakis egy teljesen új játék jöhet szóba, D3-at valamelyest próbálták megjavítani, de ebben már nincs több...
Tiszta lappal, hozzá nem értő Jay Wilsonok nélkül kell egy teljesen új rész!
Apukám há te most nem engem vissza maga..ön...
623 levél
Válasz 16.07.06. 09:09 #3
stero
Főleg, hogy a diablo 3 egy nagyon bugyuta casual játék lett.
19 levél
Válasz 16.07.06. 07:07 #2
killahsting
Jobb lenne egy teljesen új game szerintem.
623 levél
Válasz 16.07.05. 17:47 #1
stero
Jöhetne egy diablo-s MMO? Áááh .. valszeg csak egy kieg.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.