Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2003

JoWooD és az E3

2003.05.07. 18:03 | Madrac | kategória: E3 2003

A JoWooD Productions is kiadta az idei E3-as listáját:
SpellForce - The Order of Dawn: Ez a játék egy stratégia és egy szerepjáték keveréke lesz. Egy hatalmas varázslót irányítva kell győzelemre vezetni seregeidet, melyet hat fajból válogathatsz össze. Mindezt egy gyönyörű +d-s világban, mely szinte él és egy remek történetben.
Söldner - Secret Wars: Ebben az erős online lehetőségekkel felszerelt akciójátékban akár 128-an is játszhatnak majd egyszerre. Irányíthatunk repülőket, tankokat és szállítójárműveket is.
Silent Storm: Ez egy Második Világháborús taktikai játék lesz, melyben minden egységnek meglesz a maga tulajdonsága és háttere. A küldetések változatosak lesznek, fegyverzetünket pedig 75-féle korhű fegyverből választhatjuk ki.
Against Rome: Ebben az RTS-ben a barbár hordákat kell irányítani, melyek legyőzték Rómát. Egész Európán keresztül kell majd vágni magunkat és a birodalom szívében térdre kényszeríteni az ellenfelet.
Railroad Pioneer: A Vadnyugat vasútépítő vállalkozásairól szól ez a játék. Meg kell vívnunk majd a harcokat az indiánokkal és a konkurensekkel, fegyverrel és intrikával is.
Transport Giant: A JoWooD sikeres Giant sorozatának legújabb tagja, melyben egy fuvarozó társaságot kell irányítanunk.
Aquanox II: Revelation: Tovább folytatódnak a kalandok ebben a víz alatti akciójátékban. Új ellenfelek, hajók és szereplők jelennek majd meg és továbbfejlesztik az alapban is szép grafikus motort is.
Soccer Manager 3: Egy focicsapat edzői, manageri és vezetői feladatait kell átvennünk a játékban és győzelemre vezetni őket a kupákon. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (2)

zoland
zoland 2004.09.11. 13:56
asas01
asas01 2004.09.11. 14:37
Köszönjük az építő jellegű hozzászólást.
ajánlott olvasnivaló