Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

gamescom 2016

gamescom 2016: HyperX újdonságok

Új headsetek mellett egy gamer billentyűzet is érkezik.

2016.08.31. 21:08 | szerző: Dino | kategória: gamescom 2016

Alig egy hónappal ezelőtt készítettünk interjút Edward Baily-vel, a HyperX munkatársával, mégis tudott meglepetést okozni a gamescomos találkozásunk során, ugyanis a számos headset után hamarosan újabb termékkategóriában jelennek meg gamer termékkel. De ne rohanjunk ennyire előre, lássuk szépen sorban, miket mutattak be Kölnben zárt ajtók mögött!

gamescom 2016: HyperX újdonságok

Folytatódik a HyperX együttműködése a Microsofttal, amelynek első állomása volt nyáron a CloudX headset. Az újabb fejhallgató a Cloud Revolver átalakított változata, méghozzá a Gears of War játékokhoz kapcsolódva. Jelentős része piros színű, oldalán a híres fogaskerekes-koponyás logó látható, pántján pedig Gears of War felirat díszeleg.
Másik újdonság ezen a téren a HyperX Cloud Stinger Gaming Headset, amely október 3-ától lesz kapható. Erről egyelőre ennél többet sajnos nem mondhatunk még el, de már folyik nálunk a tesztelése, és a termék boltokba kerülésekor olvasható lesz cikkünk is.

gamescom 2016: HyperX újdonságok

A legnagyobb meglepetést azonban akkor okozta Edward, amikor előrántott egy billentyűzetet. Az interjúban külön rá is kérdeztünk, hogy várható-e valami új termékcsoport is a HyperX brand alatt, de akkor még negatív választ adott. Persze érthető, hiszen egy be nem jelentett termék esetében mi mást mondhatott volna. Most viszont kiderült, mi is az új kategória, amelyben piacra lépnek a HyperX-nél. A HyperX Alloy FPS Mechanical Keyboard nevében minden benne van, ami fontos: egy fém alapra épített, Cherry MX Blue mechanikus kapcsolókkal ellátott, elsődlegesen FPS játékokhoz tervezett klaviatúráról van szó. Ráadásul egy elég kompakt fajtáról, a billentyűk mellett ugyanis minimális keretet találunk csak. A gombok piros háttérvilágítást kaptak (a fényerő öt fokozatban állítható, és hatféle effekt kapcsolható be, mindez szoftver nélkül, különleges billentyűkombinációkkal), az FPS-ekben legtöbbet használt gombokat – azaz a WASD és 1, 2, 3, 4 számbillentyűket – pedig kicserélhetjük fekete helyett piros színűre (ráadásul kicsit rücskös felületűre). Extraként még egy töltésre is használható USB-port is helyet kapott a billentyűzet hátán, ha ezt használni szeretnénk, a fonott borítású kábel végén lévő mindkét USB-csatlakozót be kell kötnünk számítógépünkbe. Bónuszként pedig egy hordozáshoz használható tasakot is mellékelnek a csomagban. Pár országban már kapható, a többi területen az elkövetkező hónapokban kerül boltokba (magyar kiosztású nem lesz belőle).

gamescom 2016: HyperX újdonságok

Mindezek után kíváncsian várjuk, mi lesz a következő állomás a HyperX-nél, a memóriák, pendrive-ok, SSD-k, headsetek és mousepadek, valamint most a billentyűzet után milyen más termék érkezik majd tőlük az elkövetkező években, illetve hogy milyen ütemben bővítik majd klaviatúrakínálatukat. ■

gamescom 2016: HyperX újdonságok

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló