Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Léghajós háború lesz a Cloud Pirates

Új multiplayer akciójáték készül, amelyben léghajókon csatázhatunk egymással.

2016.09.01. 23:49 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A My.com karolta fel az Allods Team projektjét, amely a Cloud Pirates címet kapta. A címválasztás nem is lehetne ennél lényegre törőbb, hiszen a játékban léghajókat irányítva vehetünk részt csatákban. No senki ne a szokványos léggömbökre, vagy világháborús Zeppelinekre gondoljon. Az alábbi video alapján nekem inkább a Balu kapitányból ismerős Don Kartács főhadiszállása jut eszembe azokról a hajókról, amelyekkel majd csatázhatunk. A történet sok ezer évvel ezelőtt játszódik, amikor Sarnaut világát egy katasztrófa apró szigetekre szaggatta. Az emberek ezért kénytelenek voltak léghajókat építeni, hogy közlekedni tudjanak a szigetek között, ahol rengeteg kincset találtak. Ám a kincs kapzsivá tette az embereket, akik idővel kisebb-nagyobb csapatokba verődtek és hajóikat mindenféle fegyverrel szerelték fel. Innen már csak egy lépés a totális háború.
Ahogy egy ilyen multiplayer játéktól várható, mindenki megalkothatja majd saját léghajóját, a csaták során pedig tapasztalati pontokat szerezhetnek, idővel pedig így oldhatnak fel újabb és újabb kiegészítőket hajóikhoz. A fejlesztők ígéretei szerint itt nem nagyon lesz hely a magányos légi farkasoknak, csak a csapatmunkával és jó taktikával lehet felülkerekedni a többi csapaton.
A Cloud Pirates jelenleg zárt béta állapotban van, erre a hivatalos oldalon lehet jelentkezni, hogy már most kipróbáljuk a játékot. Aki picit türelmesebb, annak sem kell túl sokat várnia, ugyanis a tervek szerint még idén meg fog jelenni a teljes kiadás. ■

Cloud Pirates
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Cloud Pirates

hozzászólások (2)

Artyom
Artyom 2016.09.02. 16:46
Jaj hát a hangulatával-grafikájával engem megvettek itt kilóra. Oké hogy variáció ugyanarra a témára, de gyönyörű na.
ivanova36
ivanova36 2016.09.03. 22:27
Mint a Dreadnought, csak más korban játszódik.
ajánlott olvasnivaló