Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shiness: The Lightning Kingdom

Shiness: The Lightning Kingdom képek

Felfedték az előrendelői extrákat is.

2016.09.02. 22:32 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Ismét új képekkel bővült a Shiness: The Lightning Kingdom galériája. Az indie Enigami stúdió a négy új kép mellett arról is lerántotta a leplet, hogy milyen extra tartalmakra számíthat az, aki előrendeli a játékot. Aki így tesz, az 15%-kal olcsóbban juthat hozzá a Steamen, emellett kap mellé egy 129 oldalas mangát is, amely elmeséli a négy főhős előéletét a játék története előtti időkből. Végül nem szabad megfeledkezni a játék zenéit tartalmazó albumról sem.
A Shiness: The Lightning Kingdom továbbra sem rendelkezik megjelenési dátummal, de várhatóan még idén megérkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

előző
következő
Shiness: The Lightning Kingdom képek
Shiness: The Lightning Kingdom képekShiness: The Lightning Kingdom képekShiness: The Lightning Kingdom képekShiness: The Lightning Kingdom képekShiness: The Lightning Kingdom képek
Shiness: The Lightning Kingdom
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shiness: The Lightning Kingdom

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.09.03. 12:23
Korábban volt szó arról, hogy lesz a játéknak early access változata, ami egy, a teljes játékban nem szereplő fejezetet fog tartalmazni, de erről semmi hír már jó ideje.
Ez volt az első Kickstarter projektem, de sajnos nem fizettem be a teljes változatra, csak támogatásomat adtam hozzá. Viszont első játék lenne, amit early accesben vennék meg.
ajánlott olvasnivaló