For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Uru infók

2003.05.08. 13:54 | szerző: Madrac | kategória: Játék

2003 végén jelenik meg a Myst sorozat legújabb tagja, mely az egyjátékos rész mellett online játékmódot is tartalmaz. Az Uru: Ages Beyond MYST-et az eredeti Myst és a Riven fejlesztői készítik, így a minőség garantált lesz. Az egyjátékos rész egy gyönyörű világba kalauzol el minket, ahol a társadalmi rendszer összetett és kifinomult, rengeteg elgondolkodtató feladatot és sok kihívást jelent majd. Emellett lehetőséget ad arra is, hogy bekapcsolódjuk egy folyamatosan változó online világba, melyben akár meghatározó szerepet is betölthetünk. A gyönyörű 3D-s grafikával rendelkező játékban felfedezhetjük a D'ni birodalom földalatti városait, mely az emberi civilizációnak is az elődje volt. Rengeteg fejtörő, mini játék és hasonló lesz elhelyezve benne, melyeket sikeresen megoldva akár új területekre is eljuthatunk.
Tízezer évvel ezelőtt a D'ni-k civilizációja tündökölt. Földalatti birodalmuk hatalmas volt és az Írás művészete (Art of Writing) segítségével megalkották a Kapcsolat könyveit (Linking Books), melyek lehetőséget adtak rá, hogy ismeretlen, fantasztikus világokba jussanak el. Egy kisebb csoport a felszínre is feljött ebből a népből a mai Új Mexikó területén. Egy katasztrófa során civilizációjuk megsemmisült és a különleges tudományuk is elveszett. De csak eddig a pillanatig. ■

Uru: Ages Beyond Myst
A legutóbbi Uru: Ages Beyond Myst cikkek, hírek

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.