Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Hétvégén ingyen kipróbálható a Homefront: The Revolution

A nagy ígéretnek indult, de aztán nagyot bukó játékkal most bárki tehet egy kísérletet.

2016.09.09. 17:28 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Homefront: The Revolution tipikus példája annak, hogyan NE fejlesszünk játékot. A projektnek nem igazán tett jót, hogy a feje felett sorra cserélődtek a fejlesztők és a kiadók, ahogy az sem, hogy menet közben is rendre irányt váltott a fejlesztés. Végül idén májusban csak megjelent a játék, ám a premier után csak romlott a helyzet, ugyanis gyakorlatilag minden platformon komoly gondok akadtak a teljesítménnyel, ráadásul a játékmenet vagy a grafika sem tudott kiemelkedni a tömegből. Így egyedül a hangulat volt az, ami elvihette (volna) a játékot a hátán.
A Dambuster Studios és a Deep Silver is tisztában volt vele, hogy ez így, ebben a formában messze van az ideálistól, ezért az egész nyarat a játék foltozásával töltötte (vélhetően mindezt megtehették volna egy újabb halasztással egybekötve is, hogy mondjuk idén ősszel jelenhessen meg egy sokkal életképesebb alkotás…). Munkájuk gyümölcseként szeptember elején megérkezett a legújabb frissítés, amely kifejezetten a teljesítményt érintő gondokat hivatott orvosolni. A frissítésről a hivatalos oldalon olvashattok bővebben.
Most, hogy elméletileg már játszható állapotba pofozták a Homefront: The Revolutiont, a kiadó elérkezettnek látta az időt, hogy újra a széles közönség elé tárja azt. Ám a korábbi fiaskó miatt aligha lenne esély új játékosokat toborozni egy egyszerű trailerrel vagy ígéretekkel telezsúfolt bejelentéssel, inkább fogják az egész játékot és a játékosok kezébe adják – igaz, csak néhány napra. Ezen a hétvégén ingyenes a Homefront: The Revolution a Steamen. Az ajánlat szeptember 11-ig érvényes. ■

Homefront: The Revolution
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Homefront: The Revolution

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló