Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Farming Simulator 17

A PETA a Farming Simulator 17-ben is kampányol

Arra kérik a fejlesztőket, hitelesen ábrázolják a disznók vágóhídi sorsát a játékban.

2016.09.10. 20:14 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A PETA minden létező fórumot megragad, hogy az állatok jogait védje. Legújabb akciójukkal a svájci GIANTS Software-t találták meg, akik a rendkívül népszerű Farming Simulator sorozaton dolgoznak. A következő epizód a Farming Simulator 17 lesz, amelyben többek között arra is lesz lehetőségünk, hogy disznókat neveljünk, hogy aztán húsukat eladjuk. Ez az a rész, amire rászálltak az állatvédők. Nyílt levélben azt kérik a fejlesztőktől, hogy az ipari disznóvágást a maga véres valójában ábrázolják. Egyes farmokon ugyanis a lábuknál fogva lógatják fel az állatokat, ledöfik, majd forrásban lévő vízbe dobják. A szervezet azt szeretné, ha ezt a játékosok a saját szemükkel látnák.
„A Farming Simulator 17-nek be kellene mutatni a rémálomba illő valóságot, amit a disznóknak el kell szenvednie a vágóhídon, vagy váltania kellene Vegan Farming Simulator 17-re és a játékosoknak csak kukoricát termesztenie – minden más verzió tisztességtelen lenne. A PETA mindenkinek, aki azt gondolja, hogy a disznóvágást túl brutális lenne egy szimulátorban mutogatni, azt tanácsolja, hogy a való életben az állatok teteme helyett bűnmentes vegán ételt tegyenek a tányérra! – nyilatkozta Harriet Barclay, a PETA európai képviselője.
A Farming Simulator 17 október 26-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Arról egyelőre nincs hír, hogy a fejlesztők miként fognak cselekedni az ügy kapcsán. ■

Farming Simulator 17
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Farming Simulator 17

hozzászólások (7)

HUNnoth
HUNnoth 2016.09.11. 01:08
Elnézést javítom magam "normális vegánok". :)
Lacko
Lacko 2016.09.11. 07:53
Eddig csak vicc volt, de most már tényleg itt az ideje, hogy valaki készítsen egy tisztességes magyar disznóvágás-szimulátort, hogy ezek a "normális vegánok" végre agyvérzést kapjanak.
Mi a szart érdekli azt a disznót, hogy miután ledöfték forró vízbe rakják vagy lepörkölik????
HUNnoth
HUNnoth 2016.09.11. 13:27
Butcher simulator for vegans. :)
Skorpio90
Skorpio90 2016.09.11. 13:40
"...azt tanácsolja, hogy a való életben az állatok teteme helyett bűnmentes vegán ételt tegyenek a tányérra" - Apátok faszát, azt.
Lacko
Lacko 2016.09.12. 08:41
Imádom a bűnös szalonnát! :D
ajánlott olvasnivaló