Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Készül a Toy Odyssey: The Lost and the Found

Az oldalnézetes platformer megjelenésére nem kell már sokat várni.

2016.09.12. 17:01 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Napokon belül újabb oldalnézetes akciójáték érkezik. A Toy Odyssey: The Lost and the Found fejlesztését a Hiker Games és a Digital Smash csapata közösen végzi, akiket elmondásuk szerint a Metroidvania jellegű játékok mellett olyan alkotások is inspiráltak, mint a Dark Souls, vagy a The Binding of Isaac. A történet pedig egy apró játékfiguráról, Brandről szól. Őt irányíthatjuk csatája során, amelyet a sötétséggel vív, hogy megvédje a házat, ahol gazdája, Felix is él. Brand mindenféle otthoni tárgyat felhasználhat majd célja eléréséhez, de a dolgunk így sem lesz túl könnyű. A játék minden újrakezdésnél véletlenszerűen generálja a pályákat, így elméletileg nem lesz két egyforma kaland. Harcunk során 300-nál is több játékfigura ellen kell felvennünk a kesztyűt.
A Toy Odyssey: The Lost and the Found PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra készül, de szeptember 21-én csak PC-re és Xbox One-ra fog megjelenni, a PS4-es premierre még egy picit várni kell. ■

előző
következő
Készül a Toy Odyssey: The Lost and the Found
Készül a Toy Odyssey: The Lost and the FoundKészül a Toy Odyssey: The Lost and the Found

hozzászólások (2)

szbszig
szbszig 2016.09.14. 02:57
"akiket elmondásuk szerint olyan játékok inspiráltak, mint a Metroidvania" – értem én, hogy a cikkíró mit akar mondani, de ez így akkor is értelmetlenül hangzik. ;-)
GeryG
GeryG 2016.09.14. 09:27
Jogos, hülyén fogalmaztam, átírtam picit. :)
ajánlott olvasnivaló