Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Star Wars: Battlefront (2015) Star Wars: Battlefront (2015)

Új előzetest kapott a Star Wars: Battlefront - Death Star

Űrhajós háborúval egészül ki hamarosan az FPS, de régóta várt szereplő is érkezik.

2016.09.17. 14:22 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Star Wars: Battlefront már a megjelenése előtt is milliós rajongótáborral rendelkezett, ám végül nem váltotta be maradéktalanul a hozzá fűzött reményeket. Valójában nem sikerült rosszul, de valahogy nem volt meg benne az a bizonyos plusz, ami a klasszikusok közé emelhette volna. A DICE a közel egy évvel ezelőtti premier óta sem fordult el a többjátékos módra épülő alkotástól, több kiegészítő és DLC is érkezett hozzá. A soron következő bővítés a Death Star címet viseli és alaposan eltér az eddigi játékélménytől. Ebben ugyanis lehetőségünk lesz kilépni a világűrbe, ahol X-Wingek, A-Wingek és persze Tie-fighterek pilótafülkéjébe pattanva hatalmas űrcsatákba bocsátkozni. A kiegészítő a minap új előzetest kapott, amelyben felbukkan Chewbacca is, aki szintén most fog csak debütálni a játékban Bossk társaságában. A Death Star kiegészítő szeptember 20-án fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

Star Wars: Battlefront (2015)
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Wars: Battlefront (2015)

hozzászólások (2)

Gerő a nyerő
Gerő a nyerő 2016.09.19. 15:24
Még a végén azt mondom, hogy megveszem... :O :D
Sucee
Sucee 2016.09.19. 16:03
Nekem megvan a season pass (játékot ingyen szereztem, így lényegében tényleg csak egyszer fizettem teljes árat... :D ), és holnap pont itthon leszek, remélem, időben élesítik a DLC-t.
Bár pár alapvető játékmechanikai elemmel nem vagyok kibékülve - ezek egyértelműen már így is maradnak -, ezek a DLC-k elég korrekt mennyiségű pluszt adnak. Kár, hogy az alapjátékot ennyire üresen kaptuk, ha post-DLC mennyiségű tartalommal indult volna, és még arra jött volna a Season Pass, sokkal jobb fogadtatást kaphatott volna, plusz nagyobb bizalommal fogadnák az emberek a második részt a jövőben. (Szerencsére a Klónháborúk már önmagukban rendelkeznek annyi karakterrel, hogy ha nem egyszerű lehúzásra törekednek, egy nagyon gazdag alappal indíthatnak majd.)
ajánlott olvasnivaló