Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Megjelent a Heroes & Generals

Bő kétévnyi bétatesztelés után megérkezett a végleges változat.

2016.09.23. 15:03 | szerző: GeryG | kategória: Játék

A Reto-Moto először 2011-ben hallatott a Heroes & Generalsról, amelyet az MMOFPS-ek piacára szántak. A fejlesztés 2014-ben ért el odáig, hogy már a szélesebb közönség számára is kipróbálhatóvá váljék a játék, de egyelőre csak béta változatban. Az elmúlt bő két évben több frissítés is készült hozzá, mostanra pedig elérte végleges alakját. Így mostantól már nem a béta változatot, hanem a teljes játékot lehet beszerezni a Steamen.
A Heroes & Generals a második világháborúba repíti a játékosokat, a fejlesztők pedig azt ígérik, hogy az élmény teljesen eltér a többi hasonló alkotásétól. Ennek oka, hogy nem egymástól egyébként teljesen független csatákat vívhatunk előre megadott pályákon, hanem valóban háború zajlik az online játékosok között, vagyis a tetteinknek nyoma marad. A játékban lehetünk egyszerű hősök, akik az életüket teszik kockára a frontvonalban, de lehetünk tábornokok is, akik irányt mutatnak a csapatoknak, valamint ellátják őket utánpótlással.
A Heroes & Generals rengeteg fegyvert és járművet ígér, valamint az alapkoncepció is egész érdekes. Ugyanakkor az első Steames értékelések elég vegyes képet festenek a játékról. Ám mivel ingyenes, mindenki bátran adhat neki egy esélyt. ■

előző
következő
Megjelent a Heroes & Generals
Megjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & GeneralsMegjelent a Heroes & Generals
Heroes & Generals
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Heroes & Generals

hozzászólások (1)

PanzerWolf
PanzerWolf 2016.09.26. 16:22
Már ezer éve mondtam, hogy kellene egy nagytérképes játék.Nem rossz az alap ötlet de,nekem nem tűnik realisztikusnak.Eléggé árkádos szerintem.Életerő,meg töltődik az életed ha nem lőnek.Jelzi a lőszert a fegyverbe.
ajánlott olvasnivaló