25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Alaposan kibővül a jövőben a GTA Online?

A pletykák szerint új városokkal, rendőrös és luxus DLC-vel bővülhet a jövőben a játék.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Lehet, hogy a Grand Theft Auto V egyszemélyes kampányával már jóval kevesebben játszanak, de az biztos, hogy a GTA Online még mindig csurig van játékosokkal és így élettel. Ezt a Rockstar Games sem hagyja figyelmen kívül, ezért a megjelenés óta folyamatosan támogatják és DLC-k formájában bővítik a multiplayer játékmódot. Ez vélhetően a jövőben sem fog még jó ideig változni, hiába jelentették be a Red Dead Redemption 2-t.
Az viszont már más kérdés, hogy milyen irányban bővülhet tovább az online világ. Ezzel kapcsolatban érdekes pletykák bukkantak fel a játék fórumán egy bizonyos softsecret felhasználó által. Az illető csak nagyon ritkán ír hozzászólásokat, ezekben azonban rendre különféle jóslatokba bocsátkozik. Először 2013-ban jelentkezett és írt a GTA Online-ról olyan részleteket, amelyek végül be is igazolódtak. Később arról írt, hogy készülni fog egy motoros DLC – ez is bejött neki. Ugyanebben a (még augusztusi) hozzászólásában egy rendőrös és egy luxus DLC-t is megjósolt, ám ezekről egyelőre nem hallani. Ami viszont még érdekesebb, hogy új városokról is beszélt: North Yankton és Liberty City 2017 szeptemberében, míg San Fierro és Las Venturas 2018 októberében bővítheti ki a játék egyébként is méretes világát. A sor végére pedig csak úgy mellékesen oda biggyesztette, hogy Vice City csak a GTA VI-ban várható, leghamarabb 2020-ban.
Hogy jóslatainak mennyi lehet a valóságtartalma, az persze kétséges, de a korábbi tippjeinek találati aránya bizakodásra adhat okot a rajongóknak. Ám a hivatalos bejelentésekig mindez csupán pletyka és találgatás marad.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Grand Theft Auto V

Platform:

Fejlesztő: Rockstar Games

Kiadó: Rockstar Games

Megjelenés:
2013. szeptember 17. PS3, X360
2014. november 18. PS4, X1
2015. április 14. PC
2022. március 15. PS5, XSX

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GustyX
GustyX [7048]
Nem bánnám, még visszatérnék az onlineba csak a fun miatt. Ha az onlineba tennének egy tisztességes "szolo módot", akkor valószínűleg több száz órát tudnék még beleölni,
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)