25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Dishonored 2 másolásvédelem, patch és launch trailer

Denuvo védelem PC-n, 9 GB-os frissítés konzolon.

Írta: GeryG 1 hozzászólás

Újabb érdekes részletekre derült fény a holnapután megjelenő Dishonored 2 kapcsán. Az egyik hír a PC-s változatot érinti, amelyről kiderült, hogy az utóbbi években sikeresnek bizonyult Denuvo másolásvédelemmel lesz ellátva. Ez a Steamen derült ki, ahol minden játék adatlapján szerepel, ha külső másolásvédelmet használ.
A második hír a játék konzolos változatához kapcsolódik. Mivel néhány játékos már a premier előtt megkaparintotta a maga lemezét, általuk derült ki, hogy a premier napján méretes frissítés letöltésére fogunk kényszerülni. Ez PlayStation 4-en 9,1 GB-os, míg Xbox One-on 9 GB-os patch-ot jelent. Ez mindkét konzol esetében csak a dobozos változatokra érvényes, aki digitálisan vásárolja meg a játékot, az automatikusan letölti a frissítést is. A patch elsősorban grafikai hibákat orvosol, javít a teljesítményen és a textúrák betöltésén is. Emellett kapunk egy küldetésekhez kötött statisztikai oldalt, valamint indexképeket a mentésekhez.
A Dishonored 2 tehát holnapután, november 11-én fog megjelenni PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A közelgő premier kapcsán megérkezett a launch trailer is.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

Dishonored 2

Platform:

Fejlesztő: Arkane Studios

Kiadó: Bethesda Softworks

Megjelenés:
2016. november 11. PC
n/a: PS4, X1

» Tovább a játék adatlapjára

GeryG

GeryG
2010 végén csatlakozott a PC Dome cikkírói csapatához, pár hónappal később pedig már hírszerkesztőként is tevékenykedett. Lassan 15 ezer írásos anyag fűződik a nevéhez a magazinban, amivel a képzeletbeli dobogó csúcsán áll.

HOZZÁSZÓLÁSOK

GustyX
GustyX [7048]
Fórumon itt egyesek hisztiztek az új Tomb Raider denuvoja miatt.
Ez nekem miért rossz?
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (1 db)