Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Regisztrálj a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands zárt bétájára!

Egyelőre keveset tudni a bétáról, de várhatóan a következő hónapokban rajtol majd el.

2016.12.07. 23:16 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Októberben egy nagyon mutatós előzetessel jelentkezett a Ubisoft, amelyben 12 percben prezentálták a Tom Clancy’s Ghost Reco: Wildlands egyik küldetését. Az óta viszont ismét csendbe burkolóztak a fejlesztők, hogy most egy nagyszerű hírrel rukkoljanak elő. Hamarosan ugyanis elrajtol a játék zárt bétája, erre pedig már lehet regisztrálni a hivatalos oldalon. A béta PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on is elérhető lesz, de ennél többet egyelőre nem tudni róla. Így az sem nyilvános, hogy mikor rajtol el a teszt, illetve arról sincs hír, hogy milyen tartalomra számíthatnak azok, akik bejutottak. Amennyiben azonban a készítők tartani szeretnék a 2017. március 7-i premiert, akkor a bétára még az azt megelőző hónapokban, vagyis valamikor január-februárban kell sort keríteniük.
A bejelentés mellé egy vadonatúj trailer is érkezett, amely ha nem is 12 perces, de annál tartalmasabb. A videóból kiderül, hogy Bolíviában fogunk tevékenykedni, ahol a Santa Blanca drog kartellt kell felszámolnunk. Ehhez lényegében minden eszköz megengedett, de még így sem lesz könnyű dolgunk. Mi választhatjuk ki, hogy célpontjainkat milyen sorrendben és milyen módszerrel iktatjuk ki. Bármilyen fegyvert és bármilyen járművet használhatunk majd (földön, vízen, levegőben). Cserébe az állig felfegyverzett helyi katonai erők mind a kartellhez tartoznak, így nekünk az ellenük harcoló, de gyengén ellátott ellenállókkal kell majd szövetkeznünk.
A video alapján a Wildlands egy remek online akciójátéknak ígérkezik, amely szabadon bejárható világával, változatos járműveivel és pofás grafikájával akár még nagyon nagy meglepetést is okozhat jövő tavasszal. ■

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

hozzászólások (1)

GustyX
GustyX 2016.12.07. 23:29
"....it will be holding a series of both closed and open betas for Ghost Recon: Wildlands, with the first open beta expected in the next quarter (January to March 2017, we assume)....."

“It can be a revolutionary game, and to compare with The Division last year, it’s in the same trend actually,” Ubisoft CEO Yves Guillemot said."

Csak megjegyzésképpen.
ajánlott olvasnivaló