Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

For Honor

Video a For Honor karakterszerkesztőjéről

Részletes bemutató arról, hogyan alkothatjuk meg saját harcosunkat a napokon belül megjelenő játékban.

2017.02.11. 17:20 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Jelenleg is tart a For Honor nyílt bétája, amely ugyan nem mentes a hibáktól, de arra mindenképpen alkalmas, hogy segítsen az érdeklődőknek eldönteni, megéri-e nekik beruházni a játékba vagy sem. A Ubisoft mindenesetre ma közzétett egy vadonatúj videót, amely a karakterszerkesztőt mutatja be jó alaposan.
A For Honorben tizenkét harcos közül választhatunk majd, amelyek mind saját fejlődéssel fognak rendelkezni. Minél többet vonulunk egyikkel a csatába, annál magasabb szintre léphetünk vele és így egyre több szerkesztési lehetőség is nyílik meg hozzá. A szerkesztőben hat ponton módosíthatunk harcosunk megjelenésén. A mellvértje mellett a sisakját és a karjait védő páncélokat is variálhatjuk, emellett fegyverének markolatát, pengéjét és a keresztvasat (van ennek ennél precízebb neve is?) is alakíthatjuk. Ezek azonban nem csak esztétikai szempontból érdekes részletek, ugyanis mind a hat variálható elem más és más statisztikai mutatókkal rendelkezik. Így a páncélok és a fegyver módosítása mindjárt taktikai mélységet is kölcsönöz a játéknak. Ha pedig kiválasztottuk a nekünk tetsző vagy megfelelő páncélzatot, annak részeit kedvünkre színezhetjük és dekorálhatjuk is különféle emblémákkal.
De nem csak harcosaink kinézetén alakíthatunk, hanem a képességeiken és megnyilvánulásaikon is. Ezt alapvetően négy kategóriába sorolták a készítők. A tettek a harcos különleges képességeit takarják, amelyek bizonyos játékmódokban érhetőek el és eleinte csak négy érhető el belőlük. Ezeket minden csata előtt alakíthatjuk. A kivégzéseket aligha kell magyarázni, bár annyit érdemes megjegyezni, hogy általuk életerőt nyerhetünk vissza. Ezekből is több féle van minden harcosnál, de egyszerre csak kettőt állíthatunk be, a csaták végén pedig ezek közül hajthatunk végre egyet. És ha már eljutottunk a csaták végére, egy-egy győztes ütközet végén különféle formákban nyilváníthatjuk ki örömünket. Ezekből is több áll rendelkezésünkre, de igazából nincs játékmenetet befolyásoló szerepük. Ugyanígy nincs gyakorlati szerepe az effekteknek sem, mint a lángoló páncél vagy hasonlók. Mindössze látványelemként vannak jelen a játékban. De annak nagyon jók.
Karakterszerkesztés terén tehát nem lehet oka panaszra a játékosoknak, bőséges eszköztár áll majd a rendelkezésükre a játékban. A For Honor három nap múlva, február 14-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. ■

For Honor
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
For Honor

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló