Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Shiness: The Lightning Kingdom

Shiness: The Lightning Kingdom launch trailer

Az akció-szerepjáték mától érhető el.

2017.04.18. 14:39 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Megjelent az Enigami új akció-szerepjátéka, a Shiness: The Lightning Kingdom. A történet öt barátról szól, akik útra kelnek, hogy beutazzák a világot, ám léghajójuk egy olyan szigeten zuhan le, ahol épp háború dúl több birodalom között. Chado, az általunk alakított főhős azonban képes meghallani a sötétség mágikus hangját, e természetfeletti képességét pedig felhasználhatja, hogy békét teremtsen a harcoló felek között. Persze ez nem jelenti azt, hogy ne lenne harc a játékban, sőt. A taktikus, párbajozásra és varázslásra épülő összecsapások szerves részét képezik a játékmenetnek.

A játék a premier apropóján két dologgal is gazdagodott: az ilyenkor szokásos launch trailerrel, valamint az első pontszámokkal:

A Shiness: The Lightning Kingdom PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg. ■

Shiness: The Lightning Kingdom
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Shiness: The Lightning Kingdom

hozzászólások (4)

GustyX
GustyX 2017.04.18. 18:11
Azt a betyár!

Mint első KS támogatásom, nem igazán bíztam a játék sikerében, így csak egy jelképes összeggel támogattam a fejlesztést. Azonban kár, mert igazán megérdemelte volna a nagyobb összegű támogatást, legalábbis a videók alapján. De van egy olyan érzésem, hogy nem fogok csalódni.

Az viszont külön szimpatikus, hogy a korábbi gameplay videókban nem minimap a sarokban és kérdésemre a fejlesztők is azt nyilatkozták, hogy nem lesz. Erre mit látok?
Már szeretem őket:)
Alfonzszel
Alfonzszel 2017.04.19. 06:47
Nagyon tetszik még mindig. Pár napja figyeltem csak fel a Shiness-re egy itteni cikk által és már meg is jelent. Jó hír!
razak
razak 2017.04.19. 07:26
Nem tetszik ez a trend, hogy nem támogatja teljes egészében a bill.+egér kombót egy PC-re is megjelenő játék. Túl old school vagyok. :D
razak
razak 2017.04.19. 19:00
Kicsit korrigálok. Így másfél óra játék után, amennyire szokatlan volt az elején, egész tűrhetővé vált billentyűzettel is az irányítás.
ajánlott olvasnivaló