Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Tomb Raider

Tomb Raider a böngészőben

Lara Croft kalandjainak futtatásához már egy Chrome vagy egy Firefox is elegendő.

2017.04.24. 15:15 | szerző: Dino | kategória: Játék

A legtöbb platformra elkészült játék címét valószínűleg a DOOM érdemelte ki, amelyet futtattak már nyomtató LCD-kijelzőjén is, ettől függetlenül mindig érdekes, amikor egy-egy újabb verziója kerül ki egy régi klasszikusnak. Ezúttal a Tomb Raider került sorra: az OpenTomb projekt keretében a játék engine-jének nyílt forráskódú változatán dolgoznak lelkes programozók, akik az eredeti forráskód nélkül "gyártják újra" a Lara Croft kalandjait bemutató játékot. Ebből a verzióból készült el az OpenLara, amit akár böngészőből is játszhatunk.

Ha ide kattintasz, már el is indul böngésződben a második pálya (City of Vilcabamba) az 1996-os Tomb Raiderből. Érdekességként még first-person nézetre is válthatsz, és a fejlesztők nem korlátozták az fps-értéket se. További pályákat akkor tudsz betölteni, ha rendelkezel a játékkal, és a gépedről kiválasztod a megfelelő file-t.

Az OpenLara projekt amúgy az XProger becenevű Timur Gagiev programozó műve, aki jelenleg a Saber Interactive berkeiben a Quake Champions játékon dolgozik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Tomb Raider
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Tomb Raider

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló