Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Szabadidő

ReGamEX retro videojátékos kiállítás immár kilencedszer

Ismét a Csokiba várják az elmúlt 40 év masinái iránt érdeklődőket.

2017.04.26. 13:34 | szerző: Dino | kategória: Szabadidő

Kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a ReGamEX, a retro video- és kvarcjátékok nagy kiálltása. A helyszín a szokásos Csokonai Művelődési Ház (a legendás "Csoki") lesz, az időpont pedig ezúttal május 6-7. Szombaton 10-20, vasárnap pedig 10-18 óra között lesz látogatható a rendezvény. A hetvenes évektől kezdve számos videojáték, hobbiszámítógép és kvarcjáték lesz látható, és rengeteg közülük ki is próbálható a helyszínen. Pong, Commodore, Sinclair és Atari gépek, a SEGA és Nintendo konzoljai, és még sok-sok egyéb érdekesség lesz ott ismét. Persze ezúttal is lesznek újdonságok, a kiállításon korábban még be nem mutatott darabok.

Az egyéb programok között lesz filmvetítés (megtekinthető lesz a Vakondok 4 - Végigjátszás), flipperek és arcade játékok (amelyeken pénzbedobás nélkül lehet játszani), kézművesfoglalkozás, társasjátékos zóna, VR-eszközök és kvízjáték is.
A napijegy felnőtteknek 1000 Ft, 14 éves kor alatt 600 Ft (családi jegy 3 fő részére 2200 Ft), aki pedig mindkét nap kint lenne, az 1600 Ft-ért (gyerekként 1000 Ft-ért, családként pedig 3600-ért) válthatja meg belépőjét. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló