Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb folytatások jönnek a Ubisofttól

Az üzleti jelentésből kiderült pár cím, amire számíthatunk.

2017.05.16. 22:27 | szerző: Dino | kategória: Játék

Jövő év március 31-éig tart a Ubisoft aktuális üzleti éve, amelyről a legfrissebb üzleti jelentésből kiderült pár érdekes dolog, konkrétan hogy milyen nagyobb játékokra számíthatunk az elkövetkező hónapok során. Lesz például újabb Assassin's Creed játék (a pletykák szerint ezúttal Egyiptomban lesz a helyszín), és jön a Far Cry 5 is (vadnyugati témával). Várhatóan végre most már megérkezik a South Park: The Fractured But Whole, és még egy autós játékból is kapunk folytatást: lesz The Crew 2.

Az említett játékokra tehát jövő márciusig számíthatunk. Az elmúlt üzleti esztendő amúgy eredményes volt a francia kiadónál: az éves jövedelem 40,7%-kal nőtt az előző évhez képest, 238 millió euróra, míg eladások terén 4,7%-os volt a növekedés, ami 1,5 milliárd eurót jelent. Jelentősen növekedett a digitális eladások részesedése, már a felét tették ki az értékesítéseknek, míg az eggyel korábbi üzleti évben ez 32% volt.

A Ubisoft játékairól pár hét múlva, az E3 alkalmából tartott sajtótájékoztatón lehet majd várhatóan többet hallani. A konferenciára június 12-én kerül sor, hazai idő szerint este 10 órakor - természetesen ez évben is liveblog formájában közvetítjük majd az eseményt. ■

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2017.05.16. 22:53
Assassin's Creed nem érdekel, amíg nem egy kínai tematikájú részt készítenek, Far Cry 5 szintén nem (akármi is lesz), South Park szintén, viszont a The Crew 2 már előrendelve:D

Már várom nagyon az infoakt, kíváncsi vagyok nagyon a helyszínre. Nem bánnám, ha maradna Amerikában, kifejezetten élveztem az "ismerős tájakon" való száguldozást, amit egy képzeletbeli országról nem igazán lehetne elmondani. Ebben az esetben viszont a a The Crew 2 = The Crew Reboot. Nem bánom, jöhet! Csak a kocsink testreszabhatóságához nagyobb szabadságot adjanak és már imádom:).
Creativ3Form
Creativ3Form 2017.05.16. 23:07
Ott a 2D-s kínai rész. :-P Én Egyiptomnak nagyon örülök, így várni fogom az új részt. A Far Cry 5-öt max akkor várom, ha tényleg western lesz és végre változtatnak egy kicsit a játékmechanikán, mert a 3. részt ugyan nagyon élveztem, de a 4.-et hamar meguntam és azóta se fejeztem be, a Prymal-ra pedig már rá se néztem. A South Park körüli baszakodás meg már kezd aggasztani...de most komolyan...mi a retek van vele? A graf gyakorlatilag ugyan az, ráadásul egyszerű mint a faék. Ennyire szarul írták volna meg alapból, hogy a decemberi megjelenés helyett még mindig semmi? Nevetséges. A The Crew 2 meg max akkor érdekel, ha lesz egy rendes sztori kampánya, nem egy ilyen fos megoldás, mint az elsőben.
ajánlott olvasnivaló