Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Újabb folytatások jönnek a Ubisofttól

Az üzleti jelentésből kiderült pár cím, amire számíthatunk.

2017.05.16. 22:27 | szerző: Dino | kategória: Játék

Jövő év március 31-éig tart a Ubisoft aktuális üzleti éve, amelyről a legfrissebb üzleti jelentésből kiderült pár érdekes dolog, konkrétan hogy milyen nagyobb játékokra számíthatunk az elkövetkező hónapok során. Lesz például újabb Assassin's Creed játék (a pletykák szerint ezúttal Egyiptomban lesz a helyszín), és jön a Far Cry 5 is (vadnyugati témával). Várhatóan végre most már megérkezik a South Park: The Fractured But Whole, és még egy autós játékból is kapunk folytatást: lesz The Crew 2.

Az említett játékokra tehát jövő márciusig számíthatunk. Az elmúlt üzleti esztendő amúgy eredményes volt a francia kiadónál: az éves jövedelem 40,7%-kal nőtt az előző évhez képest, 238 millió euróra, míg eladások terén 4,7%-os volt a növekedés, ami 1,5 milliárd eurót jelent. Jelentősen növekedett a digitális eladások részesedése, már a felét tették ki az értékesítéseknek, míg az eggyel korábbi üzleti évben ez 32% volt.

A Ubisoft játékairól pár hét múlva, az E3 alkalmából tartott sajtótájékoztatón lehet majd várhatóan többet hallani. A konferenciára június 12-én kerül sor, hazai idő szerint este 10 órakor - természetesen ez évben is liveblog formájában közvetítjük majd az eseményt. ■

hozzászólások (2)

GustyX
GustyX 2017.05.16. 22:53
Assassin's Creed nem érdekel, amíg nem egy kínai tematikájú részt készítenek, Far Cry 5 szintén nem (akármi is lesz), South Park szintén, viszont a The Crew 2 már előrendelve:D

Már várom nagyon az infoakt, kíváncsi vagyok nagyon a helyszínre. Nem bánnám, ha maradna Amerikában, kifejezetten élveztem az "ismerős tájakon" való száguldozást, amit egy képzeletbeli országról nem igazán lehetne elmondani. Ebben az esetben viszont a a The Crew 2 = The Crew Reboot. Nem bánom, jöhet! Csak a kocsink testreszabhatóságához nagyobb szabadságot adjanak és már imádom:).
Creativ3Form
Creativ3Form 2017.05.16. 23:07
Ott a 2D-s kínai rész. :-P Én Egyiptomnak nagyon örülök, így várni fogom az új részt. A Far Cry 5-öt max akkor várom, ha tényleg western lesz és végre változtatnak egy kicsit a játékmechanikán, mert a 3. részt ugyan nagyon élveztem, de a 4.-et hamar meguntam és azóta se fejeztem be, a Prymal-ra pedig már rá se néztem. A South Park körüli baszakodás meg már kezd aggasztani...de most komolyan...mi a retek van vele? A graf gyakorlatilag ugyan az, ráadásul egyszerű mint a faék. Ennyire szarul írták volna meg alapból, hogy a decemberi megjelenés helyett még mindig semmi? Nevetséges. A The Crew 2 meg max akkor érdekel, ha lesz egy rendes sztori kampánya, nem egy ilyen fos megoldás, mint az elsőben.
ajánlott olvasnivaló
Újabb képek az Escape from Tarkovból Újabb képek az Escape from Tarkovból
Újabb Spider-Man: Homecoming előzetes Újabb Spider-Man: Homecoming előzetes
Elrajtolt a Life is Feudal: Forest Village Elrajtolt a Life is Feudal: Forest Village