Mario Tennis Aces
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Nex Machina

Egy hónap múlva jön a Housemarque új lövöldéje, a Nex Machina

Újabb twin-stick shooter érkezik a Resogun és Alienation alkotóitól.

2017.05.19. 22:23 | szerző: Dino | kategória: Játék

A Housemarque csapat az elmúlt évek során mestere lett a twin-stick shooter műfajnak. Ők készítették például a PlayStation 4 megjelenésére az irtó látványos effekteket felvonultató Resogunt, tavaly pedig az Alienation érkezett tőlük. Tavaly év végén tudtuk meg, hogy a Matterfall mellett egy másik játékon is dolgoznak, mégpedig Eugene Jarvis közreműködésével (hozzá olyan videojátékok fűződnek, mint a Defender, a Robotron: 2084 és a Smash TV). Ez a játék pedig nem más, mint a Nex Machina.

A játék sztorija szerint az emberiség teljesen függője lett a technológiának, azonban az őket körülvevő gépek öntudatra ébredtek, tízszeresen meghaladva az emberi intelligenciát. A gépek szembeszálltak alkotóikkal, megpróbálva kiirtani az emberiséget. Na, itt kell nekünk helytállnunk egy akciódús twin-stick shooterben. A Nex Machinában helyi kompetitív és kooperatív mód is lesz, így akár barátainkkal közösen is nekivághatunk a pályáknak.

A lenti friss trailer mellé pedig megérkezett a megjelenési dátum is: június 20-ától lesz elérhető a Nex Machina PC-re és PlayStation 4-re. ■

Nex Machina
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Nex Machina

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló